View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 7:54 pm Post subject: Hodně problémů po reinstall Win - prosim pomoc =o) |
|
|
Zdravim všechny, kdož se smilovali
Předem bych uved stručné informace o telefonu a systému:
Siemens M65, FW43 CZ, patchovaný - graf. a syst. patche, FW přehrávaný mnou z originální verze 12
Systém Win XP Pro SP2 po reinstallu
Mám celkem velikou sérii problémů. Dříve, před reinstallem Win jsem měl vše v pohodě, ale teď nastalo dost svízelná situace.
V telefonu mi nefungují MMS a teď je právě dosta akutně potřebuju. Po reinstallu jsem neměl čas se tím zaobírat ale teď jsem najednou zjistil, že mi nefunguje ani jeden program na komunikaci s telefonem. Nefunguje mi SIMOCO (225) - nechce semi spojit ani s jedním COMem - jakto?
(připojení přes USB) - dříve vše fungovalo...
V´-Klay, přes který jsem chtěl zrušit patche, které mi pravděpodobně způsobují již zmíněné problémy s MMS, mi také nefunguje a už si nepamatuju jak ho mám nastavit... =o(
Loader je tam již zavedený (myslim, že by to měl bejt on) a při SPOJENÍ s telefonem a když mám máčknout červené tlačítko -> máčknu a nic se neděje! Což je taky dost divný...
Vše přičítám tomu, že se mi telefon nechce spojit s počítačem a nevím proč!
Potřeboval bych ten problém s MMS vyřešit a posléze nejlépe od někoho poslat čistou zálohu, abych si moch přehrát nový FW...
Předem moc díky!!
M@T!  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
Alcatel One Touch -> Nokia 3510 -> Siem. ME45-> Siem. M65 FW12 -> FW43 CZ, graf. a syst. patche |
|
Back to top |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 7:56 pm Post subject: MMS |
|
|
Ještě k těm MMS:
Problém je takový (a mám ho už dlouho), že se telefon při zmáčknutí OK buď na doručené MMS nebo vytvořit novou MMS vypne (pípně a je tuhej..)
Někdo mi kdysi říkal, že to dělají systémové ikonky změněné přes graf. patch, což jsem používal.. V tom to ale nebylo. Tak jsem si to po nějakém čase zase napatchoval a používal. Mezitím jsem přeinstaloval systém a teď jsou ty potíže... Nemůžu to opravit  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
Alcatel One Touch -> Nokia 3510 -> Siem. ME45-> Siem. M65 FW12 -> FW43 CZ, graf. a syst. patche |
|
Back to top |
|
 |
Luken badatel

Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Nov 17, 2005 9:03 pm Post subject: |
|
|
Zkus přeinstalovat ovladač USB kabelu. Někde na SM (ale nevim kde) je odkaz na orig. Siemens. Aspoň mě to pomohlo. XP jsou nevypočitatelný, stačí malá změna a je vše OK nebo naopak.  _________________ Siemens C25 - C35 - M35 - C45 - C55 - S55 - S65 (na skok SE V630i) - SX1 - SXG75 - Benq-Siemens S68 - EF81 (3x) - SL75 a pak ANDROID
XPERIA X8, StarNote N9770, Lenovo P780 |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 9:13 pm Post subject: |
|
|
Tu mas tie drivery, staci pouzit google alebo yahoo :
DCA540 original Siemens
DCA510 original Siemens
a DCA500 ale to by ste asi chceli vela. Ten driver nema.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 9:17 pm Post subject: |
|
|
To už sem si stáhnul ze SM, nějak to nefachá... Nainstaloval jsem a nic...  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 10:49 am Post subject: |
|
|
Nainstaluj ty ovladače a SiMoCu si dej vyhledat mobil v nastavení. On by ti ho měl najít sám. Předtím jej ale nezapomeň zapojit do kabelu. Já jsem se předevčírem divil, jaktože mi nejde připojit foun, když byl připojenej v káblu a pak sem si všiml, že je strčenej do nabíječky a ne do káblu. Jó, když má někdo na stole bordel... _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 11:39 am Post subject: |
|
|
jakub.karasek wrote: | Nainstaluj ty ovladače a SiMoCu si dej vyhledat mobil v nastavení. On by ti ho měl najít sám. Předtím jej ale nezapomeň zapojit do kabelu. Já jsem se předevčírem divil, jaktože mi nejde připojit foun, když byl připojenej v káblu a pak sem si všiml, že je strčenej do nabíječky a ne do káblu. Jó, když má někdo na stole bordel... |
Mno to zkoušim pořád - SiMoCo ho nemůže pořád najít! Nikde, ani na jednom COMu. Nainstaloval jsem ovladače tady ze SM pro můj typ (m65) a pak taky převod z USB na COM, aby to přečetlo...
FURT NIC  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Back to top |
|
 |
tom-as rozumbrada

Joined: 19 Mar 2005 Posts: 332 Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Nov 18, 2005 12:32 pm Post subject: |
|
|
xmati wrote: | jakub.karasek wrote: | Nainstaluj ty ovladače a SiMoCu si dej vyhledat mobil v nastavení. On by ti ho měl najít sám. Předtím jej ale nezapomeň zapojit do kabelu. Já jsem se předevčírem divil, jaktože mi nejde připojit foun, když byl připojenej v káblu a pak sem si všiml, že je strčenej do nabíječky a ne do káblu. Jó, když má někdo na stole bordel... |
Mno to zkoušim pořád - SiMoCo ho nemůže pořád najít! Nikde, ani na jednom COMu. Nainstaloval jsem ovladače tady ze SM pro můj typ (m65) a pak taky převod z USB na COM, aby to přečetlo...
FURT NIC  |
jo a jakej mas vlastne kabel? DCA-510? tak naco ovladace na prevodnik USB<->COM?
a mas v spravci zarizeni (tento pocitac-prava myska-zalozka hardware) nezi COMama zobrazenej i ovladac pro ten tvuj USB kabel?
este bys mohl preinstalovat jeste jednou XP  _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Back to top |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 12:57 pm Post subject: |
|
|
tom-as wrote: | xmati wrote: | jakub.karasek wrote: | Nainstaluj ty ovladače a SiMoCu si dej vyhledat mobil v nastavení. On by ti ho měl najít sám. Předtím jej ale nezapomeň zapojit do kabelu. Já jsem se předevčírem divil, jaktože mi nejde připojit foun, když byl připojenej v káblu a pak sem si všiml, že je strčenej do nabíječky a ne do káblu. Jó, když má někdo na stole bordel... |
FURT NIC  |
jo a jakej mas vlastne kabel? DCA-510? tak naco ovladace na prevodnik USB<->COM?
a mas v spravci zarizeni (tento pocitac-prava myska-zalozka hardware) nezi COMama zobrazenej i ovladac pro ten tvuj USB kabel?
este bys mohl preinstalovat jeste jednou XP  |
jj mám DCA-510. No tak mě napadlo, že by to stim mohlo chodit.. Ale nechodí.
Koukám, že mám v těch COMech docela bordel. Zkusim to pořešit.  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 2:24 pm Post subject: |
|
|
Někde sem četl, že někomu pomohlo odstranit z WinXP "ServicePack2" !
U těch MMS to dělá na 90% nejakej system. patch ! _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 2:26 pm Post subject: |
|
|
Pjootr wrote: | Někde sem četl, že někomu pomohlo odstranit z WinXP "ServicePack2" !
U těch MMS to dělá na 90% nejakej system. patch ! |
Mno toje sice možný, ale to fakt dělat nebudu
Kvuli tomu sem taky dělal celej reinstall..
Potřebuju to zprovoznit i na SP2..  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Back to top |
|
 |
xmati začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 3:23 pm Post subject: Nejde |
|
|
Po nějaké době zkoušení a zkoušení se prostě nepovedlo.. Nevim co stim.. Řešil jsem to (jen velmi krátce) s Krokodýlem a zase velmi dlouho s Tomasem.. Nenapadá vás někoho, co stím?  _________________ Nic není jisté, pouze vysoce pravděpodobné.
History_:
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|