clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - stále chyby spojení

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

stále chyby spojení

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SN0000PY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 8:53 pm    Předmět: stále chyby spojení Odpovědět s citátem

Uz je mi blby porad otravovat,ale uz mi radilo spoustu lidi,jen to jeste nevyslo: Tak mam tel. M65, firmware 50, chtel bych udelat zalohu fullflash, nebo dat naky patche,ale dosud nemuzu. Mel sem kabel DCA-500,poradili s nim to nepude, tak sem si ho predelal na DCA-510. S nim by uz nemel byt problem.Jenze mobil v zapnutym stavu ukazuje DCA-510.Takze kabelem to neni.Ale V-klay mobil nespoji a x65flasher taky ne.Kdyz sem generoval kody pres papua utils tak na konci kdy se ma spojit s tel. do service menu nespoji se. A Pres flashera sem loader vygeneroval ale ve V-klayi stejne loader nic nezmenil.Stale mam monotematickou hlasku:A hardware I/0 error was reported while accessing COM1 Loader: Open: No answer from boot ....
Brick wall Brick wall Brick wall
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SN0000PY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jeste sem chtel dodat,asi tak pred pul rokem,jsem aplikoval nejakou java aplikaci,ktera mela neco delat s bootcore,nebo neco podobneho-je to dlouho takze uz nevim podrobnosti-ja jen jestli to nemuze byt tim. jen jestli to jde odstranit-jen mi nepiste V-klayem Crying or Very sad
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 9:01 pm    Předmět: Re: Pooomóóóc,stále chyby spojení Odpovědět s citátem

SN0000PY napsal:
Uz je mi blby porad otravovat,ale uz mi radilo spoustu lidi,jen to jeste nevyslo: Tak mam tel. M65, firmware 50, chtel bych udelat zalohu fullflash, nebo dat naky patche,ale dosud nemuzu. Mel sem kabel DCA-500,poradili s nim to nepude, tak sem si ho predelal na DCA-510. S nim by uz nemel byt problem.Jenze mobil v zapnutym stavu ukazuje DCA-510.Takze kabelem to neni.Ale V-klay mobil nespoji a x65flasher taky ne.Kdyz sem generoval kody pres papua utils tak na konci kdy se ma spojit s tel. do service menu nespoji se. A Pres flashera sem loader vygeneroval ale ve V-klayi stejne loader nic nezmenil.Stale mam monotematickou hlasku:A hardware I/0 error was reported while accessing COM1 Loader: Open: No answer from boot ....
Brick wall Brick wall Brick wall

Paneboze, to co pises? Si si prerobil DCA500 na DCA510? Neurobil si len servisny DCA500? Ty si nejaky McGyver. Applause

SN0000PY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 22, 2005 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to tezko,to by mi asi neukazovalo DCA-510,ne?
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2005 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SN0000PY napsal:
No to tezko,to by mi asi neukazovalo DCA-510,ne?

Takze ty si urobil z DCA500 = seriovy kabel, DCA510 = USB kabel s prevodnikom? A nemas schemu? A to ti akoze ten kabel aj funguje ked spojis s PC?

tom-as
rozumbrada
rozumbrada

Bydliště: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ

0.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2005 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chtelo by to fakt zavedst nejakou presnou terminologii
je zauzivano, ze DCA-500 je datovej do COM a DCA-510 je servisni, takze kdyz se rekne predelat DCA-500 na DCA-510, mysli se tim, ze bylo pridano napajeni na pin1 a pin1 byl odizolovan od telefonu wink
btw ja mam taky DCA-500 a kdyz prihodim napajeni, tak je z nej najednou DCA-510 wink

( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 23, 2005 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tom-as napsal:
chtelo by to fakt zavedst nejakou presnou terminologii
je zauzivano, ze DCA-500 je datovej do COM a DCA-510 je servisni, takze kdyz se rekne predelat DCA-500 na DCA-510, mysli se tim, ze bylo pridano napajeni na pin1 a pin1 byl odizolovan od telefonu wink
btw ja mam taky DCA-500 a kdyz prihodim napajeni, tak je z nej najednou DCA-510 wink

Tak nabududce pis DCA500 servisny, lebo DCA510 je USB kabel oproti DCA500, ktory je len seriovy. No to ze ti pise v mobile DCA510 to este neznamena, ze DCA500 + napajanie je DCA510. Tak skus pouzivat servisny DCA500 alebo DCA500+napajanie. DCA500 a DCA510 su 2 totalne odlisne kable.

SN0000PY
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2005 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak už ste vyresili me kabely,takze sem proste mel original siemens kabel DCA500, pridal napajeni a je z toho neco,pres co mi stejne nejde patchovat,takze sem kde? V p...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: