Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dolez kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 27, 2005 12:20 pm Předmět: Polomrtva CXT65 pls. heeelpp!!! |
|
|
MOja cx65 fw50 /winswup/+ vela patchov, doteraz bezproblemov fungovala, vcera mi dosla baterka a potom ako som ju dal na nabijacku zapne sa, a asi po cca.1-5 sekundach ako najde signal /ked tak dvakrat pipne/ ozve sa take kratke pipnutie a telefon sa vypne ako ked dam prec baterku./tj.na display ostane obraz sem tam s taykymi ciarami a casom mizne/ Vzdy sa sekne predtym ako ma vykreslit ten stvorcek.
Ak necham dlhsie baterku vonku a nabehne ten asistnet, neviem ako sa to presne vola kde sa nastavuje cas ... telefon sa mi nesekne a v pohode sa spoji s pc.
Asi skusim pouzit winswup ale ak mate nieco lepsie pls. pomozte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: ne listopad 27, 2005 12:27 pm Předmět: Re: Polomrtva CXT65 pls. heeelpp!!! |
|
|
dolez napsal: | MOja cx65 fw50 /winswup/+ vela patchov, doteraz bezproblemov fungovala, vcera mi dosla baterka a potom ako som ju dal na nabijacku zapne sa, a asi po cca.1-5 sekundach ako najde signal /ked tak dvakrat pipne/ ozve sa take kratke pipnutie a telefon sa vypne ako ked dam prec baterku./tj.na display ostane obraz sem tam s taykymi ciarami a casom mizne/ Vzdy sa sekne predtym ako ma vykreslit ten stvorcek.
Ak necham dlhsie baterku vonku a nabehne ten asistnet, neviem ako sa to presne vola kde sa nastavuje cas ... telefon sa mi nesekne a v pohode sa spoji s pc.
Asi skusim pouzit winswup ale ak mate nieco lepsie pls. pomozte. |
Zdálky to vypadá jako nějaký špatný obrázek v telefonu, který když se načítá způsobí vypnutí(ukaztel sítě nebo baterky). Nahraj fw a určitě to bude ok. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dolez kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 27, 2005 12:49 pm Předmět: |
|
|
obrazok to nemoze byt, pretoze mi to predtym cca. asi 3mesiace nic nerobilo.
inak dik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dolez kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 27, 2005 8:21 pm Předmět: |
|
|
uz som to spravil, dal som novi winsvup firmware nepomohlo, potom som prehral skrite adresare cache a config a zrazu to ide.
Aj ked tomu nerozumiem lebo predtym ako to zacalo blbnut som nic s telef. nerobil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|