clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M65 a odolnost - aneb jak mi umrel mobil

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M65 a odolnost - aneb jak mi umrel mobil

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vision
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 10, 2005 5:48 pm    Post subject: M65 a odolnost - aneb jak mi umrel mobil Reply with quote

hi, nedavno mi klekla moje M65tka... zas tak strasne hrube sem sni nezachazel jako ze bych sni hazel s velkou silou atd.... nicmene kryt sem mel skoro rospadlej, nektery zavity na sroubky rozlamany atd.. .ale mobil fungoval...

prestal fungovat o telak kdyz sem si ho dal do tasky... (tzn byl v klidu) vypl se a pak se zapnul jen na malou chviku pac ho stacilo polozit a vypl se... tedko se mi povede zapnout jen kdyz ho hodne moc zatizim tak se obcas rozviti ... baterka je OK takze tou to neni ... nevite nekdo vim by to mohlo byt? ... rad bych stahl aspon fotky co v nem mam ... proste kdyz by byl uplne znicenej tak se mi zapnout nepovede... takhle se to po chvili hrani povede.... ale na par sekund.... kdyz byste nekdo vedel cim by to mohlo bejt... co sem znicil tak pls odepiste

dekuju Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 10, 2005 5:56 pm    Post subject: Re: M65 a odolnost - aneb jak mi umrel mobil Reply with quote

tipoval bych to na nejakej vadnej kontakt u zdroje.
Vision
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 10, 2005 5:59 pm    Post subject: Re: M65 a odolnost - aneb jak mi umrel mobil Reply with quote

Pischkot wrote:
tipoval bych to na nejakej vadnej kontakt u zdroje.

nevim co tim myslis... ale zkousel sem dat mob. na nabijecku a promerit jestli tam je proud (na tech kontaktech na ktery seda baterka) a proud tam byl.
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Sat Dec 10, 2005 6:21 pm    Post subject: Reply with quote

možná to bude urvanej procesor, nebo jiná důležitá součást...

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Vision
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 10, 2005 6:31 pm    Post subject: Reply with quote

pip@ wrote:

otazka zni: co stim??? prodat displey a zbytek hodit do kose a zapomenout ze sem tam mel dobry fotky?
Back to top
Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 10, 2005 6:53 pm    Post subject: Reply with quote

Vision wrote:
pip@ wrote:

otazka zni: co stim??? prodat displey a zbytek hodit do kose a zapomenout ze sem tam mel dobry fotky?

zkus zajít do servisu a zeptat se kolik by to tak mohlo stát dát to do kupy a pak se rozhodni.

d[E]sann
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Phone: EL71
2352.42 SMM
PostPosted: Sat Dec 10, 2005 9:11 pm    Post subject: Re: M65 a odolnost - aneb jak mi umrel mobil Reply with quote

Vision wrote:
hi, nedavno mi klekla moje M65tka... zas tak strasne hrube sem sni nezachazel jako ze bych sni hazel s velkou silou atd.... nicmene kryt sem mel skoro rospadlej, nektery zavity na sroubky rozlamany atd.. .ale mobil fungoval...

prestal fungovat o telak kdyz sem si ho dal do tasky... (tzn byl v klidu) vypl se a pak se zapnul jen na malou chviku pac ho stacilo polozit a vypl se... tedko se mi povede zapnout jen kdyz ho hodne moc zatizim tak se obcas rozviti ... baterka je OK takze tou to neni ... nevite nekdo vim by to mohlo byt? ... rad bych stahl aspon fotky co v nem mam ... proste kdyz by byl uplne znicenej tak se mi zapnout nepovede... takhle se to po chvili hrani povede.... ale na par sekund.... kdyz byste nekdo vedel cim by to mohlo bejt... co sem znicil tak pls odepiste

dekuju Wink

tak být tebou bych sai obědnal novej kompletní kryt http://www.korunni19.cz/shop_cat.php?sekce=2&id=46 je to ten za 899 pak to přemontovat a je to a mělo by tě to fungovat a kdyžtak kup aj šroubky v nejakým obchodě s mobili zeptáš se jestly mají šroubky na siemens M65 u nás stojý jeden 10Kč tak nevím jak u vás

RDT
táta fóra
táta fóra

6964.82 SMM
PostPosted: Sat Dec 10, 2005 10:31 pm    Post subject: Reply with quote

Mě se stalo s M65 něco podobnýho. Zbýval mi ještě rok záruky a tak jsem si řekl, že bych mohl zkusit telefon reklamovat i když bylo předem na 99% jané, že mi reklamaci neuznají. Řekl jsem si, že za to nic nedám, vyčistil jsem telefon, jak jen to šlo a šel jsem.
Pokudivu telefon přijali a řekli mi, abych za pět dní zavolal. Jak mi řekli, tak jsem udělal a nemohl jsem tomu uvěřit, když mi do telefonu rekli, že závada byla schledána, telefon je opraven a můžu si pro něj přijít.
Vymenili mi zákl. desku a dokonce i můj šíleně odřený kryt, vše zadarmo, jako součást reklamace Applause

Vážně, doteď tomu nevěřím, ale nekecám

!> Windows Mobile Downloads <!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Vision
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 11, 2005 10:31 am    Post subject: Reply with quote

RDT wrote:
Mě se stalo s M65 něco podobnýho. Zbýval mi ještě rok záruky a tak jsem si řekl, že bych mohl zkusit telefon reklamovat i když bylo předem na 99% jané, že mi reklamaci neuznají. Řekl jsem si, že za to nic nedám, vyčistil jsem telefon, jak jen to šlo a šel jsem.
Pokudivu telefon přijali a řekli mi, abych za pět dní zavolal. Jak mi řekli, tak jsem udělal a nemohl jsem tomu uvěřit, když mi do telefonu rekli, že závada byla schledána, telefon je opraven a můžu si pro něj přijít.
Vymenili mi zákl. desku a dokonce i můj šíleně odřený kryt, vše zadarmo, jako součást reklamace Applause

heh to je sice hezky ale ja ten mobil mam totalne rozlamanej ... teda ten kryt ... Wink sundal sem i ty kryty pod kerejma je cpu, pamet a dalsi veci Wink
Back to top
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Sun Dec 11, 2005 11:39 am    Post subject: Reply with quote

Vision wrote:
RDT wrote:

heh to je sice hezky ale ja ten mobil mam totalne rozlamanej ... teda ten kryt ... Wink sundal sem i ty kryty pod kerejma je cpu, pamet a dalsi veci Wink

jak tu už bylo řečeno, kup novej kryt, aby v servisu nepoznali, žes to zničil tvým zacházením... wink

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 11, 2005 1:44 pm    Post subject: Reply with quote

pip@ wrote:

jak tu už bylo řečeno, kup novej kryt, aby v servisu nepoznali, žes to zničil tvým zacházením... wink

Aneb jak vochcat serivsáky Laughing

Vision
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 11, 2005 4:29 pm    Post subject: Reply with quote

Pischkot wrote:
pip@ wrote:

heh na to kaslu, kupoval sem ho na konci minuleho slolniho roku za 1500,- ... 2 roky nebo kolik se dava zaruka to asi jeste neni ... ale stejne by to poznali pac sem sundal ty plechovy krytky co krejou cpu, pamet atd... a to uz tam tak aby to nepoznali nedam Wink ... a riskovat 800 sem i fakt nechce Wink
Back to top
Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Dec 11, 2005 4:52 pm    Post subject: Reply with quote

Vision wrote:
Pischkot wrote:
pip@ wrote:

heh na to kaslu, kupoval sem ho na konci minuleho slolniho roku za 1500,- ... 2 roky nebo kolik se dava zaruka to asi jeste neni ... ale stejne by to poznali pac sem sundal ty plechovy krytky co krejou cpu, pamet atd... a to uz tam tak aby to nepoznali nedam Wink ... a riskovat 800 sem i fakt nechce Wink

tak co řešíš? Kup si novej telefon ne? Laughing

jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Sun Dec 11, 2005 6:43 pm    Post subject: Reply with quote

lock jamaica a kdyby si chtěl vědět proč tak mě kontaktuj přes soukromou zprávu Evil or Very Mad 8)
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum