View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 10:58 pm Post subject: Firmware CF62T |
|
|
Ahoj,hladam niekoho,kto ma,alebo vie kde najdem FW na Siemens CF62T.Je to americka odroda CF62-ky.Dik
To menu a cely FW vyzera takto :
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 9:27 am Post subject: Re: Firmware CF62T |
|
|
Drobcek9056 wrote: | Ahoj,hladam niekoho,kto ma,alebo vie kde najdem FW na Siemens CF62T.Je to americka odroda CF62-ky.Dik
|
Takže CF62T je pouze upraven v menu ale jinak se jedná o tribandový telefon se stejnými frekvencemi jako CF62. Takže poud by jsi chtěl aby telefon měl i slovenštinu, měl by jít nahrát firmware pro CF62 který stáhneš i u nás na stránkách v sekci Firmware. Grafika a menu nejsou součástí firmware, takže i po jeho instalaci bude zachované původní rozložení a grafika.
Update firmware jsem na stránkách US Siemensu nenašel. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 2:04 pm Post subject: Re: Firmware CF62T |
|
|
Krokodýl wrote: | Drobcek9056 wrote: | Ahoj,hladam niekoho,kto ma,alebo vie kde najdem FW na Siemens CF62T.Je to americka odroda CF62-ky.Dik
|
Takže CF62T je pouze upraven v menu ale jinak se jedná o tribandový telefon se stejnými frekvencemi jako CF62. Takže poud by jsi chtěl aby telefon měl i slovenštinu, měl by jít nahrát firmware pro CF62 který stáhneš i u nás na stránkách v sekci Firmware. Grafika a menu nejsou součástí firmware, takže i po jeho instalaci bude zachované původní rozložení a grafika.
Update firmware jsem na stránkách US Siemensu nenašel. |
Dik,a nevedel by si,kto by mi mohol zmenit ikony na take,ako su na tej CF62t,a ci by sa to dalo upravit ako FW cez WinSwup,lebo som skusal stiahnut FF z telefonu,ale cez VKlay mi to nejde,asi treba servisny kabel. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 2:16 pm Post subject: Re: Firmware CF62T |
|
|
Drobcek9056 wrote: |
Dik,a nevedel by si,kto by mi mohol zmenit ikony na take,ako su na tej CF62t,a ci by sa to dalo upravit ako FW cez WinSwup,lebo som skusal stiahnut FF z telefonu,ale cez VKlay mi to nejde,asi treba servisny kabel. |
Ikony by šli vyměnit, ale nejdříve musíš mít ty obrázky k dispozici a potom udělat grafický patch.
Firmware ti nepomůže, už jsem to psal, je potřeba pracovat s fullfashí a tu uděláš jedině pomocí V-Klay či Friea, ale bay jsi to mohl udělat, musíš mít servisní kabel a přeříznutý testpoint. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 2:56 pm Post subject: Re: Firmware CF62T |
|
|
Krokodýl wrote: | Drobcek9056 wrote: |
Ikony by šli vyměnit, ale nejdříve musíš mít ty obrázky k dispozici a potom udělat grafický patch.
Firmware ti nepomůže, už jsem to psal, je potřeba pracovat s fullfashí a tu uděláš jedině pomocí V-Klay či Friea, ale bay jsi to mohl udělat, musíš mít servisní kabel a přeříznutý testpoint. |
Ale nejako sa to musi dat urobit,aj bez rezania testpointu a pouzivania VKLay alebo Freia.Neviem ci si ten telefon mal v ruke,ale ked mas verziu FW07,tak hodiny na malom displeji su original digitalne-7 segmentovka,ale ked si uz das vyssi FW,napr.11,tak uz su zaoblene.Ako je toto mozne? A som si raz prezeral na siemensmanii,a videl som navod ako prerobit kabel na servisny,nevies nahodou ten link,lebo som to tu uz potom nejako nenasiel. |
|
Back to top |
|
 |
mustafa.cz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 3:35 pm Post subject: Re: Firmware CF62T |
|
|
Krokodýl wrote: | Drobcek9056 wrote: |
Firmware ti nepomůže, už jsem to psal, je potřeba pracovat s fullfashí a tu uděláš jedině pomocí V-Klay či Friea, ale bay jsi to mohl udělat, musíš mít servisní kabel a přeříznutý testpoint. |
Já bych to ani takhle u CF62 neviděl... s fullflashí jsem pracoval, obrázky jsem vyzobla, obrázky jsem upravil, grafický path jsem si vytvořil, ale ikonky menu ne a ne se změnit...
Třeba číslice hodin spořiče mi změnit šly. Ukazatele signálu a baterky taky.. ale obrázky menu ne a ne a ne _________________ N3210|CMD-J5|Alc.311|N3310|N6510
Siemens CF62 fw21cz >>> fw12cz+graf.menu T-Mobile
http://mustafa.cz/testpoint_cf62.jpg
Dat.kabel: DK-1 USB s nabijením M1 |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 04, 2005 5:27 pm Post subject: |
|
|
Ano. Tp rezat nemusis. Staci ked si loaderom patchnes bc. Len musis mat fw 07. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
mirecek9323 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:46 pm Post subject: MIREC |
|
|
ja mam tiez cf 62T a pri davani noveho firmware mi napise ze telefon odmietol firmware.ako to mam urobit inac.please postlite nejaky navod |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|