View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rew kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 10:18 pm Post subject: Zasekavani SX1,neustala ikona odesilani sms, co s tim |
|
|
Prosim o pomoc, neustale se mi zasekava SX1 hlavne pri odesilani sms, dale se sam restartuje a i pri volani, ale hlavne pri psani sms s ted dokonce se mi objevila ikona odesilani sms a ne a ne zmizet, menil jsem sim i bez sim a je to furt. Co s tim krapem delat. Mam firmware 14cz. diky |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 11:30 pm Post subject: |
|
|
zkus obnovit tovarni nastaveni bude to po tobe chtit kod pristroje defaultne je 12345 pokud si ho nemenil
pokud to nepomuze tak jedine trojhmat *+#+červený tlačítko tyto tri klavesy zmackni pri vypnutem stavu
telefon smaze pament a bude vypadat jak kdyz vyjel z linky
dej pozor zalohuj si adresar jinak prijdes o data a vse co je na disku C:/ _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
lion rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 2:31 am Post subject: |
|
|
rew: mrkni se do složky K poslání, asi ti tam ta SMS zůstala viset. Tak ji smaž.
Pro SX1 je nejnovější, nejlepší, nejstabilnější FW 15. Dopručuji přehrát tvoji 14-ku. _________________ Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|