View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kelav začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:50 pm Post subject: Jak správně na vlastní obrázek na pozadí? |
|
|
Ahoj všem, jsem dlouholetým přiznivcem Siemensů a nedávno jsem si pořídil C75. Předešlý byl C65 a teď k problému.
Když si nahraji do telefonu vlastní obrázky o velikosti displeje, tak mi zmizí pozadí u spodních symbolů na displeji (tam jak je datum, ikonky, čas a pod nimi levá a pravá kontextová nabídka, nebo jak to nazvat) Vím, že pokud jsem si u C65 nahrával obrázky dle vlastního výběru, tak pozadí pod těmito důležitými ikonami zůstalo nastavené podle vybraného tématu. Zde se tak neděje a místo toho je na celé ploše roztažená tapeta, přičemž většinou je spodní nabídka nečitelná
Může mi někdo pomoci?
Druhej dotázek, za ten se předem omlouvám, jaké je korektní nastavení wav souboru, aby hrál v telefonu, děkuji. To nastavení jsem zapomněl, vím, že je ale možné ho přednastavit například v programu Cool Edit Pro.
Hezký den, Kelav |
|
Back to top |
|
 |
krMeEjNzy věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 12:03 am Post subject: |
|
|
Je to tim, ze v tom THEMU co mas nastavenej dole zadny pozadi pro datum a spol neni. Jenom to tak vypada ale je to cely zabudovany v tom obrazku. Jenom si to prohlidni a uvidis. A estli tam to pozadi chces tak si ten skin predelej treba v SDTE. Je to jednoduchy a zvladne to kazdy.
PS.: Jestli tam to pozadi nechces jenom tak "suchy" (1 barvu) tak si do toho svyho klidne neco prikrasli a to pak vypada (podle mne) mnohem lip ;-) |
|
Back to top |
|
 |
kelav začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 7:47 am Post subject: |
|
|
takže je to, tak jak jsem si myslel, musim si u pozadi udělat dole pruh v editoru. Ale co když změním téma, ve kterém bude jiná barva textu, který se přičemž stane na pruhu nečitelný Siemens to trochu nedomyslel. |
|
Back to top |
|
 |
krMeEjNzy věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 12:33 pm Post subject: |
|
|
Dit sem ti to tam psal ne... Otevri si ten skin v SDTE (siemens desktop theme editor) a tam si tu barvu zmen. Je to strasne jednoduchy... |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 1:54 pm Post subject: |
|
|
Ak ma ten tvoj obrazok rozlisenie displeja (132x176) tak ho v nejakom grafickom editory (postaci aj MSPAINT) zmensi na 132x175  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Wed Dec 21, 2005 2:04 pm Post subject: |
|
|
To že se pozadí roztáhne po celým displeji beru spíš jako výhodu,alespon ho muzu cely využít,ale je fakt že občas je ten spodní nečitelný. Ale jak už zde bylo napsáno vše se dá jednoduše upravit v SDTE. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
kelav začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 22, 2005 7:51 am Post subject: |
|
|
kesu wrote: | To že se pozadí roztáhne po celým displeji beru spíš jako výhodu,alespon ho muzu cely využít,ale je fakt že občas je ten spodní nečitelný. Ale jak už zde bylo napsáno vše se dá jednoduše upravit v SDTE. |
Díkes všem :-) Stáhnu si to :-) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|