clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Krytka

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Krytka

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
M44
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2005 7:57 pm    Předmět: Krytka Odpovědět s citátem

Ahoj nevite kde sehnat gumovou krytku na konktor pro M 75 diky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morgyc
badatel
badatel

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2005 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsechny tyhle soucasti jdou nakoupit v oficialnim servise. Ale pocitej s dost zvrhlejma cenama.
MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morgyc napsal:
Vsechny tyhle soucasti jdou nakoupit v oficialnim servise. Ale pocitej s dost zvrhlejma cenama.

Pave jsem se vratil z Brna - je tam nove otevrenej autorizovanej servis Siemens, je to na Masarykove ulici v pasazi Maximus...
Postradal jsem po jedne akci krytku na fotak, tak jsem si tam skocil, optal se A - na M75 prodavaji v jednom pytlicku vsechny tri, tj. data konektor, fotak a kontra "sroubek" za supr cenu 120,- !!!
Nevim co je u tebe zvrhla cena, ale tohle me vazne nadchlo!
Ptal jsem se jeste jestli prodavaji i na M65(kamosovi tece do mobilu:) ) a bylo mi odpovezeno ze ano, ale za 220,- ... propagace nove rady je znatelna! Rolling Eyes Doufam ze tahle info nekomu pomuze!Smile

nerow
tuner
tuner

8011.36 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych bral tu krytku.Sice mám C65, ale konektory jsou furt stejný.Mě se tam totiž pak práší, což je logický...
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nerow napsal:
Já bych bral tu krytku.Sice mám C65, ale konektory jsou furt stejný.Mě se tam totiž pak práší, což je logický...

Mo to ti moc nepomuze... je to potom škaredé protože ta krytka z M75 je větší kvuli paměŤové kartě a ta z M65 je oranžová a nepasuje mi k tomu... wink
Jinak tak cena 120 Kč je dobrá protože z krytky konektoru se mi kousek utrhává a ta šroubek a krytka fotaku by taky nebyla k zahození...

MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darth PZ napsal:
Mo to ti moc nepomuze... je to potom škaredé protože ta krytka z M75 je větší kvuli paměŤové kartě a ta z M65 je oranžová a nepasuje mi k tomu... wink
Jinak tak cena 120 Kč je dobrá protože z krytky konektoru se mi kousek utrhává a ta šroubek a krytka fotaku by taky nebyla k zahození...

No prave! Nez jsem tam sel, v hlave mi lezel tenhle topik - "cekej zvrhly ceny"! Pray Jsem si teda myslel ze budou prodavat po jednom kousku a tak 200,-/kus! Evil or Very Mad Jak jsem byl HAPPY kdyz mi rekla "ano, mame! Stoji 120,- Kc." ! Hned jsem lovil penezenku, a kdyz jsem jeste videl ze nese zatavenej pytlicek se trema kouskama uvnitr...MAZEC!!!

nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 10:24 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

s krytkami je na slovensku tez problem .. a su predrazene .. krytku na konektor maju iba v BA za 150 SK + 206 sk !!! postovne !!! (kedze som z ke) a cely zadny kryt na bateriu za 250 Sk ale uz skoro 4 mesiace sa to pokusam dostat .. TO JE DOST NECHUTNE .. a myslim ze je to zla distribucna politika Siemensu .. na Nokie mame kopec obchodov s orig.zalezitostami (vcetne suciatkok).. Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno... mě připadá zvrhlá cena i 120,-..., když je výrobní náklady jsou cca 1,-... Rolling Eyes Netvrdim, že se ceny musí odvíjet od výrobních nákladů (komunismus a direktivní hospodářství tu naštěstí neni), ale alespoň trochu "normality" by neuškodilo... Ale taková je holt už doba... Rolling Eyes

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Morgyc
badatel
badatel

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvrhly ceny jsem usoudil potom co jsem za nahradni kryt na M75 zaplatil 2500 (coz je tretina ceny telefonu)- proto jsem pocital ze i takova krytka bude stat nechunte moc 120 to docela de este ve srovnani s ostatnima zalezitostma....
flemo
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3205.06 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MCB napsal:
Mno... mě připadá zvrhlá cena i 120,-..., když je výrobní náklady jsou cca 1,-... Rolling Eyes Netvrdim, že se ceny musí odvíjet od výrobních nákladů (komunismus a direktivní hospodářství tu naštěstí neni), ale alespoň trochu "normality" by neuškodilo... Ale taková je holt už doba... Rolling Eyes

Co su to vyrobne naklady? Zapocitaj si, ze platia cloveka, ktory je v predajni. Platia prenajom predajne (alebo ine fixne naklady), musia to evidovat v pokladni + kopa inych drobnosti. Nie je to prave tovar masovej spotreby. Vyspela ekonomika sa lisi od tej menej vyspelej prave v tom, ze v cene vyrobku hra mensiu rolu material, ako "ostatne sluzby/manipulacne poplatky". Ked ides v nemecku do krcmy, zaplatis za pivo min. 3EUR, a pritom v samoobsluhe ho kupis za 0.5 . len preto, ze ti to pivo niekto donesie.

MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flemo napsal:

Co su to vyrobne naklady? Zapocitaj si, ze platia cloveka, ktory je v predajni. Platia prenajom predajne (alebo ine fixne naklady), musia to evidovat v pokladni + kopa inych drobnosti. Nie je to prave tovar masovej spotreby. Vyspela ekonomika sa lisi od tej menej vyspelej prave v tom, ze v cene vyrobku hra mensiu rolu material, ako "ostatne sluzby/manipulacne poplatky". Ked ides v nemecku do krcmy, zaplatis za pivo min. 3EUR, a pritom v samoobsluhe ho kupis za 0.5 . len preto, ze ti to pivo niekto donesie.

Jojo... to je mi jasné, na to stačí selsej rozum... je jasné, že nejvíce stojí doprava výrobku do prodejny (dále pak nutná přirážka překupníka(ů) k pokrytí nákladů a jistému výdělku...). Jde mi spíš o ty nesmyslné tvorby cen, kdy například nová klávesnice na M75 stojí 50,- a pitomá krytka 120,-... Ale v poho, s tim obyčejný člověk nic nenadělá a je zbytečné o tom debatovat... Silenced

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: