Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CPU366 kolemjdoucí
55.04 SMM
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 6:58 pm Předmět: Problémy s tuningem (hlavně s tématy) a s volume normalize |
|
|
Zdravím všechny, jsem tu teprve krátce a ještě sem se zde nezorientoval, tak se omlouvám jestli toto téma zakládám ve špatné sekci. Potřeboval bych poradit s tématy. Stáhl sem si zde někodik témat, nainstaloval pomocí toho Brew comanderu, jak už zde někdo popisoval, restartoval jsem telefon a nic. skusil sem to po druhé a oběvilo se tam Initialising, pak to naběhlo, chtělo to PIN, tak sem ho zadal ale žádné změny sem se nedočkal. Ve složce Témata nmic nebylo ale v té brew složce na PC soubory daného tématu byli.Proskoušel sem snad všechna témata na SXG, bohužel marně. Proto prosím o nějakou radu. A druhá věc, nevíte někdo jak vypnout u SXG volume normalize?? Když si chcu totiž přes PC písničku překonvertovat do větší hlasitosti, na PC to hraje hlasitěji, v jiném telefonu taky ale u mě se to zeslabí do normálu.
SXG75 má svou vlastní sekci; přesunuto, simp _________________ SIE S6-C10-C25-A35-C35-M35-A55-C60-M65-S75-SXG75 tuning+1Gb MMCmobile+HF vlastní výroba+O2 karta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: so listopad 01, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
Ja by som skusil zalohu +FW+custom a nasledne vyskusat instalovat nejake tema. Chyba bude asi v tom ze tam bude nieco xybat v systeme cize preto custom. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|