View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 9:53 pm Post subject: Tesneni na M75 |
|
|
Nejak se me povedlo ztratit tesneni na RS-MMC/sys.konektor(M75). Na netu jsem trosku hledal, bez uspechu, taky na Siemens Gold Class. Nakonec jsem napsal na mail(ze SGC - informace@siemens.cz, i z formulare na bengmobile) ale take neuspesne.
Nevite kde ho koupit? _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
nwagner badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 9:10 am Post subject: ... |
|
|
ja som to kupil priamo v Siemense na Stromovej 9 za 165 sk ... ale nie vzdy to maju skladom .. |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 9:12 am Post subject: |
|
|
JJ... skus se podivat tady na foru.. někdo psal že to kupoval v Brně v servisu siemens za nějakých 150 kč - krytka na konektor + krytka na foťák + ten šroub co drží kryt baterie...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 5:19 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | JJ... skus se podivat tady na foru.. někdo psal že to kupoval v Brně v servisu siemens za nějakých 150 kč - krytka na konektor + krytka na foťák + ten šroub co drží kryt baterie...  |
no ja se napred dival, ale nenasel...
Ale velka radost - svoje tesneni jsem nasel(hadejte kde ) takze to jiz neni aktualni. Kazdopadne jestli me jeste odpovedi ze Siemensu tak to sem dam pro pristi generace... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|