Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dagmar Raunerová kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 9:47 am Předmět: Melodie AX75 |
|
|
Zdravím! Chtěla jsem se zeptat, jak u AX75 přiřadit konkrétní vyzváněcí melodii ke konkrétnímu jménu. Ve všeobecném popisu telefonu je uveveno, že to lze, ale v manuálu jsem to nikde nenašla. Díky za všechny odpovědi a chálím stránky. D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 10:11 am Předmět: Re: Melodie AX75 |
|
|
Dagmar Raunerová napsal: | Zdravím! Chtěla jsem se zeptat, jak u AX75 přiřadit konkrétní vyzváněcí melodii ke konkrétnímu jménu. Ve všeobecném popisu telefonu je uveveno, že to lze, ale v manuálu jsem to nikde nenašla. Díky za všechny odpovědi a chálím stránky. D |
No tak ako u Nokii to nefunguje,pridat melodiu mozes len skupine ludi (ak tam budes mat len 1 cloveka tak len jemu). Skupin mas tusim aj ty na AX75 - 8. Skupiny si nastavis (to kto tam bude) v adresari. A melodie si nastavis v Menu - 9 (Nastavenia) - 4 (Zvonenia) - 5 (Skup.volanie) - a tu si pridelis jednotlivym skupinam melodie. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 1:25 pm Předmět: |
|
|
jj souhlasim,pouze s mensim rozdilem u AX75 mas vyzvaneni primo jako polozku menu-4 a zde si vyberes vyzvaneni pro skupiny... _________________ K. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: pá leden 27, 2006 1:43 pm Předmět: |
|
|
Kamilkadze napsal: | jj souhlasim,pouze s mensim rozdilem u AX75 mas vyzvaneni primo jako polozku menu-4 a zde si vyberes vyzvaneni pro skupiny... |
Tak to som nevedel,tak potom s tym mensim dodatkom od Kamilkadze. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brownstone kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 01, 2006 12:52 pm Předmět: AX75 - Melodie pro skupiny |
|
|
Měl bych trochu jiný problém na podobné téma a zajímalo by mě, jestli se s tím někdo nesetkal:
Mám k některým skupinám přiřazenou vlastní melodii (MIDI, celkem tři, nahráno po originál kabelu). U jedné skupiny příslušná melodie funguje správně. U dalších dvou skupin se po zazvonění ozve něco jako hodně nekvalitní WAV, který původní MIDI vůbec nepřipomíná. Ovšem pokud jdu do nastavení zvuku ke skupině, melodie se přehraje správně. Stejně tak pokud k dané skupině přiřadím onen první MIDI soubor, nebo nějaký defaultní.
(ještě mě napadá zkusit ty soubory smazat a nahrát znovu, třeba pod jiným názvem, což ale z technických důvodů momentálně nemůžu) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: st únor 01, 2006 9:41 pm Předmět: Re: AX75 - Melodie pro skupiny |
|
|
brownstone napsal: | Měl bych trochu jiný problém na podobné téma a zajímalo by mě, jestli se s tím někdo nesetkal:
Mám k některým skupinám přiřazenou vlastní melodii (MIDI, celkem tři, nahráno po originál kabelu). U jedné skupiny příslušná melodie funguje správně. U dalších dvou skupin se po zazvonění ozve něco jako hodně nekvalitní WAV, který původní MIDI vůbec nepřipomíná. Ovšem pokud jdu do nastavení zvuku ke skupině, melodie se přehraje správně. Stejně tak pokud k dané skupině přiřadím onen první MIDI soubor, nebo nějaký defaultní.
(ještě mě napadá zkusit ty soubory smazat a nahrát znovu, třeba pod jiným názvem, což ale z technických důvodů momentálně nemůžu) |
Pokial ti ani toto nepomoze,tak to bude asi blby FW,tak skus prejst na vyssiu verziu FW. _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|