View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vf Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 11:13 pm Post subject: FF na C60 v25 alebo vyssi |
|
|
Prosim nemate niekto FW 25 a vyssi na C60? Dobre by bolo este keby bol aj CZ alebo SK ale moze byt aj EN, T9 mi nechybaju vobec, to ja nepouzivam. Ja som uz nasiel rozne FW a FF, nie sice tak vysoke verzie, ale chodi mi len tato zo SM FF zaloha v20. Ked nahram inu FF, MT mi pri zapnuti len pipne <nerozvieti sa> a vypne sa, ked dam unlock uz nerobi ani to. Pricom ked nahram tu zo SM tak sa mi MT aj rozsvieti a pipne, dam unlock a chodi. Neviem si to vysvetlit. Mam TP a nerobim zapis do bootcore, moze to vadit? A este jeden problem, ked tam mam tento FF tak ked sa mi MT nabije tak ho vypne. Uz som skusil kadeco ale nepomaha, skuste prosim nieco navrhnut vy, Dakujem.
Last edited by vf on Thu Feb 02, 2006 4:53 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Pajas pisatel

Joined: 18 Jun 2004 Posts: 266 Location: nejpěknější dědina ŽELETICE
771.24 SMM
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 11:31 pm Post subject: |
|
|
Vf se nemůže dostat na net.Tak jeho email je vikfri@gmail.com nebo to poslite na můj.Díky moc |
|
Back to top |
|
 |
vf Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 5:06 pm Post subject: Problem vyrieseny |
|
|
Nahral som tam FF z adresy http://duku.ic.cz/C60FW27.rar a odblokoval ho cez SW Joker pricom som dal RECALC ALL KEYS. MT je plne funkcny, vo flashy su uz aj melodie a obrazky, je prelozeny do SK a ma SK T9. Pricom bolo nutne zapis do BootCore, bez ktoreho to nefungovalo.
(THX Hanni, Krokodyl, Pajas) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|