Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pitr1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 02, 2004 6:25 pm Předmět: Jak nahrát nový Firmware do SX1 |
|
|
Prosím o radu jak nahrát do mob. tel. Siemens SX1 nový Firmware. V tel. mám FW. SX1 International-uk-de-it 06. Proto se ptám, zda - li si mohu přeinstalovat tento FW sám ( doma ), nebo jen v servise Siemens. Jestli-že ano, jaký program pro to budu potřebovat a jaký asi bude nejvhodnější FW. A jesli můžu instalovat jen angl. verzi na angl. nebo můžu instalovat českou na angl?!? Verzi kterou mám v tel. je bez CZ.
Děkuji za všechny rady Pitr  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kamilos kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá září 03, 2004 8:39 am Předmět: Re: Jak nahrát nový Firmware do SX1 |
|
|
Pitr1 napsal: | Prosím o radu jak nahrát do mob. tel. Siemens SX1 nový Firmware. V tel. mám FW. SX1 International-uk-de-it 06. Proto se ptám, zda - li si mohu přeinstalovat tento FW sám ( doma ), nebo jen v servise Siemens. Jestli-že ano, jaký program pro to budu potřebovat a jaký asi bude nejvhodnější FW. A jesli můžu instalovat jen angl. verzi na angl. nebo můžu instalovat českou na angl?!? Verzi kterou mám v tel. je bez CZ.
Děkuji za všechny rady Pitr  |
No bohuzel FW ze stranek Siemensu tam nenahrajes Jedine reseni tady je dat tam FW 13 CZSK retail servisni. Ten ti to preflas. podivej se na www.symbianforum.com - Siemens SX1 a tam to najdes uz sme to tam resili  _________________ Siemens SX1, MMC: 256 PQI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weitless táta fóra

Založen: 25. 01. 2004 Příspěvky: 1248 Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|