clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Strašně pomalu se spouští Java

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Strašně pomalu se spouští Java

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 1:29 pm    Předmět: Strašně pomalu se spouští Java Odpovědět s citátem

Během života telefonu jsem nainstaloval a zase smazal spoustu Java her a aplikací. Nyní jich tam mám asi 20 (možná ani ne).

Bohužel, něco je někde zahumusené, protože když spustím JVM (tedy Javu), tak než naběhne seznam nainstalovaných aplikací, trvá to 72 vteřin!! To je fakt šílené, během toho několikrát zhasne displej. Při dalším spuštění Java aplikace to jde rychle (taky už ta Java běží na pozadí), ale po restartu znova...

Je mi jasné, že kdesi v útrobách podadresářů je asi spousta zbytků čehosi, co to tak hrozně zdržuje. Nevíte, co mám kde smazat, aby se to spustilo za nějaký rozumnější čas?

Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
darnel
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co treba vsechno odinstalovat, smazat c:/system/midp c:/system/midlets a to same na e:/... a nainstalovat znova, 20 neni moc Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lukasek
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo si udělej zálohu a pak master reset. Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dreyer
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 2:29 pm    Předmět: Re: Strašně pomalu se spouští Java Odpovědět s citátem

kýbl napsal:
Během života telefonu jsem nainstaloval a zase smazal spoustu Java her a aplikací. Nyní jich tam mám asi 20 (možná ani ne).

Bohužel, něco je někde zahumusené, protože když spustím JVM (tedy Javu), tak než naběhne seznam nainstalovaných aplikací, trvá to 72 vteřin!! To je fakt šílené, během toho několikrát zhasne displej. Při dalším spuštění Java aplikace to jde rychle (taky už ta Java běží na pozadí), ale po restartu znova...

Je mi jasné, že kdesi v útrobách podadresářů je asi spousta zbytků čehosi, co to tak hrozně zdržuje. Nevíte, co mám kde smazat, aby se to spustilo za nějaký rozumnější čas?

Díky.
zmas to v midlets tak ako pisal kolega hore ak sa jedna iba o hry a nie napriklad o Jimma tak ich nemusis ani odinstalovat staci spravit refresh,ale ulozene hry sa ti zmazu budes musiet zacat hrat od znova ale rozhodne sa to oplati ked uz je to v takom stadiu ako si pisal Brick wall

Bud si siemens alebo niesi...
W.I.KING
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 2:34 pm    Předmět: Re: Strašně pomalu se spouští Java Odpovědět s citátem

Asi jen tak smazat nepomůže, po prvním master resetu se mi Java (po předchozím dvouměsíčním používání SXka) zrychlila z 2 minut na 4 sekundy, ale po čase se to zase zpomalilo. A to jsem nijak zběsile neJavoval, teď mám v telefonu asi 6 aplikací... Po dalším MR už to zrychlení nebylo tak viditelné a teď není skoro žádné, takže to při příštím MR ještě flešnu a na chvíli zas bude pokoj Smile

W.I.KING
Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na rychlost nacitani seznamu javy ma,svete div se,vliv pocet ulozenych zprav (SMS,MMS)

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
dreyer
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 7:38 pm    Předmět: Re: Strašně pomalu se spouští Java Odpovědět s citátem

W.I.KING napsal:
Asi jen tak smazat nepomůže, po prvním master resetu se mi Java (po předchozím dvouměsíčním používání SXka) zrychlila z 2 minut na 4 sekundy, ale po čase se to zase zpomalilo. A to jsem nijak zběsile neJavoval, teď mám v telefonu asi 6 aplikací... Po dalším MR už to zrychlení nebylo tak viditelné a teď není skoro žádné, takže to při příštím MR ještě flešnu a na chvíli zas bude pokoj Smile

W.I.KING
ja som to tak doteraz riesil a vzdy to pomohlo s rovnakym efektom,robim to tak cc raz za mesiac

Bud si siemens alebo niesi...
dalibor45
začátečník
začátečník

67.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 28, 2006 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NO tak kdyz uz jsme u toho tak me ted momentalne Java nejede vubec kdyz neco spustim tak mi to napise "Apl. zavrena MidpUi" a nechce se mi to formatovat.. nevice co stim?
W.I.KING
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Honza Bouma napsal:
Na rychlost nacitani seznamu javy ma,svete div se,vliv pocet ulozenych zprav (SMS,MMS)
Světe div se, asi ne Ať jsem měl kolik a kde jsem měl zpráv, záviselo to jen od doby po master resetu. Symbian je sice zapeklitá věc, ale poněkud jaksi nechápu jaký by to tak asi zhruba mohlo mít vliv. Jako že "program" Java aplikace prohledává celé Céčko a pak Éčko aby našel .jary? Pochybuju (pak by totiž neměl žádný smysl adresáš midp wink) 8)

W.I.KING
kýbl
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

W.I.KING napsal:
Honza Bouma napsal:
Světe div se, asi ne ...

Světe div se, ale opravdu je to těma zprávama. Sice totálně nechápu proč, ale:

1) promázání midp vůbec nepomohlo - i když byl ten adresář úplně prázdný, stejně to najíždělo dlouho

2) Zkusmo jsem zredukoval počet zpráv z 550 asi na 100, a Java se spustí tak za 15 sekund Very Happy Very Happy Very Happy

Absolutně to nechápu, nic jiného jsem neudělal. Prostě to tak opravdu funguje, i když nevím, co tam čaruje.
Díky! Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
darnel
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kýbl napsal:

1) promázání midp vůbec nepomohlo - i když byl ten adresář úplně prázdný, stejně to najíždělo dlouho

promazal jsi midp i midlets na obou discich c:, e: ?
kýbl napsal:

2) Zkusmo jsem zredukoval počet zpráv z 550 asi na 100, a Java se spustí tak za 15 sekund Very Happy Very Happy Very Happy

Nebylo to spis volnym mistem, i kdyz asi jsi mel zpravy na MMC, ze?

Souvislost s poctem zprav se mi zda divna (i kdyz dneska je mozny vsechno)
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja javu v SXku moc nepouzivam mam tu jen jednu a to Operu to je super datove nenarocny prohlizec jinak na vetsinu veci v jave se da sehnat protejsek v .sis aplikaci coz je nebe a dudy

PS: na netu se sezene vse

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: