View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jan2000 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 1:51 pm Post subject: Záznam hovoru |
|
|
Zdravím,
nezkousel jste nekdo premluvit M75 nebo podobny telefn k tomu, aby nahral rozhovor? Vysnil jsem si ted funkci, ktera by umoznila automaticky zapnout nahravani se zvednutim sluchatka a ukoncila ho s polozenim.
Bylo by to super pro to, ze vetsina mych hovoru trva 30-60sec behem niz mi nekdo da spoustu informaci, ktere hned po zaveseni zapomenu. |
|
Back to top |
|
 |
biggeorge pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 5:50 pm Post subject: |
|
|
Leda si dat hlasovy zapisnik jako zkratku pod nejakou klavesu (alespon tak to slo na M55 a jde to i na S75). Automaticky to asi nejde, leda nejaky patch, ale to nevim... _________________ Nokia 3310 -> Siemens MT50 -> M55 -> S75 FW47+FFS+MAP |
|
Back to top |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 6:02 pm Post subject: |
|
|
Bohužel to nejde. Nahrávání zvuku je při volání blokované. Existuje snad jen nějaký patch, ale ten stejně umožní nahrát při hovoru jen sebe.
U starších (např. té M55, S55, ...) to šlo, ale u novějších founů ne (prý ochrana osoby na druhém konci). Překvapuje mne, že to jde na S75. To je standardní fce? _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Back to top |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 6:30 pm Post subject: |
|
|
MCB wrote: | Bohužel to nejde. Nahrávání zvuku je při volání blokované. Existuje snad jen nějaký patch, ale ten stejně umožní nahrát při hovoru jen sebe.
U starších (např. té M55, S55, ...) to šlo, ale u novějších founů ne (prý ochrana osoby na druhém konci). Překvapuje mne, že to jde na S75. To je standardní fce? |
jj na S75ce je to standardni fce (pokud ji nejaky novejsi fw neodtrastrani).
btw: na SL45, tam byl dokonce patch, kterej ti z mobilu udelal zaznamnik. sam se zvednul, zacal nahravat a i pipnul a dokocne vypnul mikrofon, aby zaznam nebyl rusen nejakym nadbytecnym ruchem. _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Back to top |
|
 |
jan2000 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:26 am Post subject: |
|
|
Aha, tak jsem si to pamatoval dobre. Driv jsem S65ku mel a mel jsem dojem ze slo hovor zaznamenat. Takze to je resitelne. Ted jen ten spravny patch. |
|
Back to top |
|
 |
jan2000 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:17 pm Post subject: Nahravani konverzace Siemens umyslne zakazal |
|
|
Tak jsem trochu patral a nenasel jsem zadny patch. Zato jsem nasel tento post:
"I was told by Siemens Uk support that this function has been disabled for all current Siemens phones in the UK as recording a telephone conversation is illegal in this country. This sucks as I find the in-call recording the most useful feature in my old Siemens SL42 and most current Motorola mobiles allow you to do this. Also, ability to do in-call recording was the reason I bought the phone."
A po dalsim hledani zase nic. To mne desi. Uz jsem si siemensy zvyknul a nechce se mi hledat jinej telefon. Jak se delaj patche? Existuje nejaka referencni prirucka? Pokud to v S65 slo a v dalsim firmware uz ne, tak to musi jit snadno dohledat, ne? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|