Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZimZum kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 20, 2006 8:24 am Předmět: Záloha na MMC; samovolný restart |
|
|
Zdravím,
má SX1 si postavila SW. Téměř každýden se spouští na 2 - 3 x, start, restart etc. Druhá věc jest záloha na kartu - už nelze - objeví se hláška chyba systému a je konec. Že se kouše si onen stabilní SW15 ani nemluvím.
Víte? Znáte? Děkuji zz
P. S. SW 15, MMC PQI 256.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Landis začátečník

60.48 SMM
|
Zaslal: čt duben 20, 2006 11:52 am Předmět: |
|
|
mozna by to mohlo byt tim jestli tam mas vseho mraky tak uz toho ma tvuj foun plny zuby.zkus master reset a natahni znova fw.
proti 15 nemam nic nez kladny nazory.
nehnevejte se jestli sem vas urazil svou neodbornou odpovedi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Zaslal: čt duben 20, 2006 12:39 pm Předmět: |
|
|
Prostě to chce formát,případně přehrát FW...a co se týče zálohy,tak to záluhuj přes SDS nebo jiný podobný program (MPM,Sendo...),případně důležité soubory (kalendář,kontakty,nastavení menu...) ručně,překopírováním z C na E.Mě poslední dobou záloha na kartu taky nefunguje...no nevadí mi to.Ostatní se dá po formátu rychle nastavit znovu.A co se týče FW 15,tak s ním mám zatím pouze ty nejlepší zkušenosti...rozhodně mnohonásobně lepší,než s předchozíma FW. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dan Kaser pisatel

Založen: 09. 04. 2005 Příspěvky: 260 Bydliště: Havlíčkův Brod
22.60 SMM
|
Zaslal: čt duben 20, 2006 5:12 pm Předmět: |
|
|
Norton napsal: | Prostě to chce formát,případně přehrát FW...a co se týče zálohy,tak to záluhuj přes SDS nebo jiný podobný program (MPM,Sendo...),případně důležité soubory (kalendář,kontakty,nastavení menu...) ručně,překopírováním z C na E.Mě poslední dobou záloha na kartu taky nefunguje...no nevadí mi to.Ostatní se dá po formátu rychle nastavit znovu.A co se týče FW 15,tak s ním mám zatím pouze ty nejlepší zkušenosti...rozhodně mnohonásobně lepší,než s předchozíma FW. |
k tomu restartu: drive se mi taky casto restartovala a sekala ale od pretaktovani jsem zatim nic nezaznamenal  _________________ Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|