View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mekitelo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 1:11 pm Post subject: T9 česky pro firmware 24 Siemens C75 |
|
|
Moc prosím všechny ,jesli neví kde se dá tato T9 česky stáhnout.Musí to být pro fw 24 na C75.
Čeká T9 pro C75 co je zde na stránkách Siemensmanie ,mi nefunguje a nelze s ní nastartovat C75.
Všem moc děkuji. |
|
Back to top |
|
 |
vilik13 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 1:42 pm Post subject: Re: T9 česky pro firmware 24 Siemens C75 |
|
|
mekitelo wrote: | Moc prosím všechny ,jesli neví kde se dá tato T9 česky stáhnout.Musí to být pro fw 24 na C75.
Čeká T9 pro C75 co je zde na stránkách Siemensmanie ,mi nefunguje a nelze s ní nastartovat C75.
Všem moc děkuji. |
Stáhnout si ho odtud: http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,cz_cs_0_131210_rArNrNrNrN,00.html
dál se řiď již pokyny na stránce. |
|
Back to top |
|
 |
mekitelo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 2:36 pm Post subject: |
|
|
Děkuji,ale jaksi se nejsem schopen dostat na stahování oné T9.
Pořád mě to odkazuje na nějaký souhlas s licenčními podmínkami a stahovaní nikde.Ještě bych měl dotaz jestli jsi si jistý že je to T9 pro fw24?
Máš to odzkoušené?
Díky. |
|
Back to top |
|
 |
ozzzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 2:55 pm Post subject: zde to máš..je to na m75 fw 23..funguje. |
|
|
Code: | http://ozzzi.ic.cz/Siemens/t9cs.ldb |
|
|
Back to top |
|
 |
mekitelo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 3:24 pm Post subject: Dííííky |
|
|
Mooooooc děkuji.Funguje.Přeju krásný den. |
|
Back to top |
|
 |
vilik13 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 8:06 pm Post subject: |
|
|
mekitelo wrote: | Děkuji,ale jaksi se nejsem schopen dostat na stahování oné T9.
Pořád mě to odkazuje na nějaký souhlas s licenčními podmínkami a stahovaní nikde.Ještě bych měl dotaz jestli jsi si jistý že je to T9 pro fw24?
Máš to odzkoušené?
Díky. |
Ach jo, stačí číst. Vložím do kosíku, zadám tel číslo, přijde mi SMS s odkazem na který se připojím mobilem a stahuju. A ano sám sem si takto tahal T9 pro SL75 a jako jediná mi i fungovala, ostatně proč taky ne když odkaz je na oficiální stránky siemense |
|
Back to top |
|
 |
tomcerv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 3:33 pm Post subject: |
|
|
vilik13 wrote: | mekitelo wrote: | Děkuji,ale jaksi se nejsem schopen dostat na stahování oné T9.
Máš to odzkoušené?
Díky. |
Ach jo, stačí číst. Vložím do kosíku, zadám tel číslo, přijde mi SMS s odkazem na který se připojím mobilem a stahuju. A ano sám sem si takto tahal T9 pro SL75 a jako jediná mi i fungovala, ostatně proč taky ne když odkaz je na oficiální stránky siemense |
Ano,já jsem to tak taky zkoušel, ale jak říká výše... vybral jsem mobil, pak kategorii T9 languages, pak soubor s češtinou, dal do košíku a konec... hláška "Přečti si nejprve EULA a uděl souhlas" a nikdo nic... odkaz,text,talčítko nic... asi na ho*** stránky! |
|
Back to top |
|
 |
ozzzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
vilik13 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu May 18, 2006 9:31 am Post subject: |
|
|
tomcerv wrote: | vilik13 wrote: | mekitelo wrote: | Děkuji,ale jaksi se nejsem schopen dostat na stahování oné T9.
Máš to odzkoušené?
Díky. |
Ano,já jsem to tak taky zkoušel, ale jak říká výše... vybral jsem mobil, pak kategorii T9 languages, pak soubor s češtinou, dal do košíku a konec... hláška "Přečti si nejprve EULA a uděl souhlas" a nikdo nic... odkaz,text,talčítko nic... asi na ho*** stránky! |
Bohužel musím souhlasit, zřejmě u tohoto modelu je na stránkách chyba a to zrovna v sekci Miscelanous/t9. Jiný download na tento typ funguje korektně (games apod) |
|
Back to top |
|
 |
PeterKA začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:26 pm Post subject: Re: T9 česky pro firmware 24 Siemens C75 |
|
|
mekitelo wrote: | Moc prosím všechny ,jesli neví kde se dá tato T9 česky stáhnout.Musí to být pro fw 24 na C75.
Všem moc děkuji. |
Jakákoliv vystavená česká T9 na netu je naprosto plně funkční pro ten který typ mobilního telefonu.
Problém je v tom, že ve vašem telefonu není správná verze FFSInit, tzn. že tam máte verzi bez podpory jazyka T9 v češtině. Můžete dělat vše možné a stejně vám to nepůjde. Zatím jsem nikde na netu nenašel verzi FFSInit s podporou českého jazyka.
Další a nejlepší možností je zajet do SIEMENSE CZ, kde vám přeinstalují a přeprogramují celý mobil třeba i pro starší verze FW, ale s podporou českého T9. Pak to bude fungovat....  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|