View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ziki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 24, 2006 9:34 pm Post subject: Jimm a vypínání mobilu |
|
|
Zdravím, měl bych takový dotaz. Poslední dobou, asi nějaký ten měsíc se mi u Jimma stává, že v průběhu připojování telefon pípne a vypne se. Na displeji jen zůstane startovní obrazovka jimma, která postupně mizí. Pokaždé když teď pouštím jimma, tak je to loterie, jestli se mi vypne telefon nebo ne. Dřív mi jimm fungoval vždy v poho, nevim přesně od kdy to začalo dělat.
Tohle vypínání mi hlavně dělá když se připojuju přes tarif odepiš, když přehodím simku (na greenkartě) za oskartu, tak se často připojím v pohodě, ale už i na oskartě to začíná vypínat....
Netušíte čím by to mohlo být? Původně sem si myslel, že mi nějak vodafon blokuje připojení jimma přes odepiš, ale když se to děje i na oskartě... Také jestli to nemůže být kvůli nějakým patchům, už nevím jestli to začalo dělat až poté co sem si tam nahrál nějaké patche, navíc kabel sem někomu pučil, takže nemůžu odstranit patche....
Netušíte někdo čím by to mohlo být? Mám M65ku fw50 a jimm 0.5 beta 33 (zkoušel sem i jiné, oficiální verze a u nich to blbne taky) |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|