View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PetrH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 26, 2006 10:36 am Post subject: M75 - diakritika mimo SMS |
|
|
Vím, že diakritika v telefonu M75 se tady rozebírala často, ale nikde jsem nanašel, jak psát např. příjmení v novém kontaktu nebo třeba názen nové složky s diakritikou. Když mám zapnutou T9, tak se mi doakritika zobrazuje jenom u slov, která jsou již ve slovníku uložena, pokud chci zadat nové slovo, jde to pouze bez diakritiky. Pokud je T9 vypnutá, tak je také vše bez diakritiky.
Mám FW 13 (winswup CZ)
Za odpovědi díky |
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 26, 2006 11:42 am Post subject: |
|
|
No, nedá se to udělat jinak, než že požadované jméno napíšeš po písmenech/slabikách se zapnutou t9; váhodou je, že telefon by se z adresáře měl i takhle napsané slovo naučit (nevím, jestli automaticky nebo až po restartu, ale funguje to tak...). S vypnutou t9 diakritiku nijak nevycucáš (kromě změny rozložení klávesnice ve v-klay, na to jsou tu návody, sám Ti ale neporadím, neb jsem to nikdy nezkoušel předělávat). _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|