View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ok1wwv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 2:00 am Post subject: Divná ct65 prosím o rady |
|
|
Zdravim všechny.
Dostala se mi do rukou mrtvá ct65 - nešla zapnout. Po připojení na nabíječku nereagovala, skusil jsem prasácky nabýt baterku pomocí drátků z adaptéru přiložním k baterii, po vložení baterky zpět do telefonu se mobil rozjel. Dal jsem tam simku ale zjistil jsem že je bloklej kod telefonu. když jsem najel do testovacího menu tak při skoušce kamery to vyhodilo hlášku "vyskytla se chyba" Jelikož zatím nemám service cable tak jsem si narychlo zbastlil usb na přímo a emuloval jsem simku - telefon naskočil a já začal zkoušet kameru, ale i tak nefungovala - opět vyskytla se chyba.
Takže mé problémy:
1)Bloklej - nepotřebuji pomoc (vyřeším hned jak koupím kábl)
2)Nenabíjí - S tím bych potřeboval pomoc - možná novej firmware, ale to se mi nezdá.
3)Nejde kamera - taky bych uvítal nějakou radu
btw: je možné že by vše vyřešil nový fullflash?
Díky za rady |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 5:19 am Post subject: |
|
|
Ak sa ti dostala do ruk len tak, tak pozri ci neni zateceny, hlavne obvod napajania kamery, je to taka malicka kococka pti konektore kamery. |
|
Back to top |
|
 |
sedlik15 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 12:09 pm Post subject: |
|
|
když ti nejde kamera tak se koukni na modul jestli neni neco s nim a na kontakty jestli tam sou vsechny zapojeny, s nabilenim je to horší protože to software nenapravý to ti nějaká hardware sočástka vodešla tak se koukni jestli tam neni něco vyhořelího jestli máš možnost jesli ne tak s tim di do servisu _________________ S65+FW58+256MB+12 ikonové menu vlastní tvorby+kabel DCA-510+čtečka karet+tmavěmodrej kryt+56 patchu+redukce na 3,5jack+rádio vyvedené od konektoru+handsfree+torx 5 > S75+FW47+512Mb+128Mb+DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
sedlik15 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 12:10 pm Post subject: |
|
|
a fullflaš nic nevyřeší ale u tý kamery by pomohly kdyby si napsal co je to za hláśku _________________ S65+FW58+256MB+12 ikonové menu vlastní tvorby+kabel DCA-510+čtečka karet+tmavěmodrej kryt+56 patchu+redukce na 3,5jack+rádio vyvedené od konektoru+handsfree+torx 5 > S75+FW47+512Mb+128Mb+DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
ok1wwv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 4:16 pm Post subject: 2 problémy vyřešeny |
|
|
Zdravim všechny. Koupil jsem si origoš kabl na c35 za 120Kč, zbrousil konektor, přehodil drátky na pinech a připojil externích 5v z kompu a servisní kabl na nové síemense byl na světě. Odblokoval jsem bezpečnostní kod telefonu a najednou začal i nabíjet, ted tedy stojim jen před tou kamerou. Když jí chci spustit tak jen vyskočí hláška " Vyskytla se chyba" a skočí to zpět do menu - to je celé její chování. Nevíte tedy někdo co s tím? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|