clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Divná ct65 prosím o rady

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Divná ct65 prosím o rady

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ok1wwv
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 2:00 am    Post subject: Divná ct65 prosím o rady Reply with quote

Zdravim všechny.
Dostala se mi do rukou mrtvá ct65 - nešla zapnout. Po připojení na nabíječku nereagovala, skusil jsem prasácky nabýt baterku pomocí drátků z adaptéru přiložním k baterii, po vložení baterky zpět do telefonu se mobil rozjel. Dal jsem tam simku ale zjistil jsem že je bloklej kod telefonu. když jsem najel do testovacího menu tak při skoušce kamery to vyhodilo hlášku "vyskytla se chyba" Jelikož zatím nemám service cable tak jsem si narychlo zbastlil usb na přímo a emuloval jsem simku - telefon naskočil a já začal zkoušet kameru, ale i tak nefungovala - opět vyskytla se chyba.

Takže mé problémy:

1)Bloklej - nepotřebuji pomoc (vyřeším hned jak koupím kábl)
2)Nenabíjí - S tím bych potřeboval pomoc - možná novej firmware, ale to se mi nezdá.
3)Nejde kamera - taky bych uvítal nějakou radu

btw: je možné že by vše vyřešil nový fullflash?

Díky za rady
Back to top
View user's profile Send private message
mario_liptov
administrátor
administrátor

265151.79 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 5:19 am    Post subject: Reply with quote

Ak sa ti dostala do ruk len tak, tak pozri ci neni zateceny, hlavne obvod napajania kamery, je to taka malicka kococka pti konektore kamery.
Back to top
sedlik15
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

když ti nejde kamera tak se koukni na modul jestli neni neco s nim a na kontakty jestli tam sou vsechny zapojeny, s nabilenim je to horší protože to software nenapravý to ti nějaká hardware sočástka vodešla tak se koukni jestli tam neni něco vyhořelího jestli máš možnost jesli ne tak s tim di do servisu
sedlik15
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

a fullflaš nic nevyřeší ale u tý kamery by pomohly kdyby si napsal co je to za hláśku
ok1wwv
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 24, 2006 4:16 pm    Post subject: 2 problémy vyřešeny Reply with quote

Zdravim všechny. Koupil jsem si origoš kabl na c35 za 120Kč, zbrousil konektor, přehodil drátky na pinech a připojil externích 5v z kompu a servisní kabl na nové síemense byl na světě. Odblokoval jsem bezpečnostní kod telefonu a najednou začal i nabíjet, ted tedy stojim jen před tou kamerou. Když jí chci spustit tak jen vyskočí hláška " Vyskytla se chyba" a skočí to zpět do menu - to je celé její chování. Nevíte tedy někdo co s tím?
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum