View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ziki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 5:43 pm Post subject: C75 firmware a chyba v profilu |
|
|
Zdravim, nedávno sem u C75ky přecházel z fw13 na 24 a byl sem plný očekávání na nějaká zlepšení, ale očekávané změny v telefonu se nestaly a navic přibyl problém, který sem do té doby neznal a to "Chyba v profilu!" při pokusu se dostat dostat do složek.
Takže dneska sem se vracel přes winswup opět k verzi 13.
Někde tu na foru sem četl, že onu chybu způsobuje např. násilné ukončení java aplikave atd. Mě se ta chyba stávala i při nenásilném ukončení a taky řeba při spuštěném jimmovi a "procházkách" v native menu a právě kvůli téhle degradaci toho skvělého multitaskingu se vrátil ke staršímu firmwaru, taky mě nebavilo furt restartova telefon....
Nevíte jak je to s chybou v profilu u verze fw 22 Nebo není ještě nějaká novější verze po třináctce (např. 15 :-), protože mezi 13 a 22 je docela velký skok, ne  |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 4:19 pm Post subject: |
|
|
Noo možná to jako velký skok vypadá ale na m75 mi z přechodem z 13 na 25 pribyly jen problémy.. již zmiňovaná chyba profilu ale také " karta není zformátovaná " i přes to, že z formátovaná byla, na fw13 sem žádný z těchto problémů neměl.. 13 je stejně nejlepší, takže doporucuju nechat..  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|