View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
eintom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 3:22 pm Post subject: EL 71 OPAL BLACK |
|
|
Pratele, nevite nekdo zda-li se da v Cesku a pripadne kde sehnat cerna verze EL 71, neboli Opal Black? Nasel jsem ji ve spouste e-shopech, ale nikde neni skladem a dodaci lhuta neni znama. Telefonek je naprosto suprovej, ale me proste ta stribrna ne a ne padnout do oka, narozdil od cerne. Nevite nekdo? Diky!  |
|
Back to top |
|
 |
alternativ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 16, 2006 4:59 pm Post subject: Re: EL 71 OPAL BLACK |
|
|
Cau. Taky se po nem schanim a ve vsech obchodech krom jednoho mi rekli,ze nevi kdy opal black bude. Ale v tom jednom mi zdelili, ze by ho meli dostat snad v nadchazejicim tydnu. Sice uz nevim,jak se ten obchod jmenoval, ale pokud ho dostanou tam, tak myslim, ze by mel byt i jinde. _________________ C25->ALC 302->ALC 535->SX1+1GB Kingstone (fw 15cz+7xpatch+OC174MHz)->SE P910i->EF81+1GB SunDisk (fw 48cz) -> Qtek 8310 -> MDA Vario (2x) -> HTC TyTN -> SE P1i. |
|
Back to top |
|
 |
Wolfovv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 7:23 pm Post subject: |
|
|
Taky jsem na neho cekal a vsude mi rekli ze neni a nevi kdy bude.Mel jsem ho obednany na digipointu,kde meli mit i Opal Black,ale kde nic,tu nic.Uz jsem to proste nevydrzel a zitra budu mit anthracid...pak ho vymenim za cerny... |
|
Back to top |
|
 |
alternativ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 17, 2006 8:28 pm Post subject: Opal black |
|
|
Ja si ted koupil dva mesice starou EF81 za bratru 6500 a az bude opal black,tak hned koupim EL71, popr vymenim.
Kdyby nekdo zahledl, ze opal black je na nekterem serveru skladem, tak ihned podejte zpravu! _________________ C25->ALC 302->ALC 535->SX1+1GB Kingstone (fw 15cz+7xpatch+OC174MHz)->SE P910i->EF81+1GB SunDisk (fw 48cz) -> Qtek 8310 -> MDA Vario (2x) -> HTC TyTN -> SE P1i. |
|
Back to top |
|
 |
eintom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 8:33 am Post subject: A bude vůbec? |
|
|
Tak mě tak napadá jestli vůbec bude. Na některých obchodech už Opal Black dokonce stáhli z nabídky. Vůbec bych se nedivil, kdyby to tak zprasili a proste k nam cernou verzi vubec nevozili.
Nevite nekdo jestli tedy verze Opal Black je vubec urcena pro nas trh, nebo zda-li se vubec bude dovazet?
Anebo nevite kdo sem ty founky dovazi, ze by se clovek zeptal alespon primo u dovozce, jestli jako jo nebo co bude...
Dikes..  |
|
Back to top |
|
 |
Cadi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 10:13 am Post subject: Re: A bude vůbec? |
|
|
Dováží je Agora. |
|
Back to top |
|
 |
djadam kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
sumko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 10:28 pm Post subject: |
|
|
To je sice pekne ale maju tam pisane ze dostupnost na otazku. To znamena ze ho nemaju tak isto ako ine obchody.... |
|
Back to top |
|
 |
neveceral kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 6:44 am Post subject: |
|
|
Tak jsem do Agory napsal, s odpovědí se vrátím hned, jak ji dostanu
p.s. nezvažovali jste koupit ji v SR, třeba přímo na slovenských stránkách B-S mají black opal, pokud ano- funguje v SR nějaká stránka, která vyhledá, v kterém obchodě je dané zboží nejlevnější (ala www.srovname.cz )? A jak by to bylo se zárukou, poskytuje B-S nějakou celoevropskou, případně s lokalizací? Dík. |
|
Back to top |
|
 |
eintom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 12:00 pm Post subject: Slovensko asi neklapne |
|
|
Super, chtel jsem tam taky psat, ale jeste jsem se k tomu nedostal. Urcite dej vedet! Jinak co se tyce Slovenska, tak se obavam, ze tam ji nesezenem. Jednak jsem ji nevidel jinde nez u operatoru (a to s naprosto zprasenym fw) a snad jen v par obchudcich (a to jen anthracit), ktere ani nechteli zasilat do CR. Takze timto smerem (bohuzel) si moc nepomuzeme Musíme doufat!  |
|
Back to top |
|
 |
neveceral kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 1:29 pm Post subject: |
|
|
tak agora se zatím neozvala, jiné obchody, které jsem taky zkoušel, nic neví, jenom jeden uvedl, že neví ale možná za 14 dní...
Tak nevím, v čem je problém, když černou EL71 může slovenský BenQ-S prodávat přímo ve svém vlastním obchodě.
Ještě zkusím napsat přímo BenQ-S, v čem mají problém oni.  |
|
Back to top |
|
 |
neveceral kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 29, 2006 4:09 pm Post subject: |
|
|
Tak se mi ozval mobilstore, na který odkazují přímo BenQ-Siemens stránky
Dobrý den, do ČR se dováží pouze barva Quartz Anthracite. To jaká barva je pro jakou zemi určuje Benq-Siemens. Myslím si, že jiná barva se oficiálně v ČR prodávat nebude.
S pozdravem, David Činovec
Mobile Phone Service s.r.o. Radlická 1c, 15000 Praha 5-Smíchov
tel.: +420 251 510 100 david.cinovec@ppi-etc.cz www.mobilestore.cz
Tudíž jsem se rozhodl napsat přímo BenQ-Siemens, jestli mi odpoví, tak se ještě ozvu.
Jinak je můžete zkusit bombardovat maily také, ať ví, že nejsem jediný...
Pokud se to ale opravdu potvrdí, tak jdu, byť dosud věrný, od BQS hned pryč, za takovýhle přístup jim peníze nebudu dávat , i jiní výrobci nabízí stejné modely v různých barvách, aby se doma nepletli. |
|
Back to top |
|
 |
eintom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 12:45 pm Post subject: Do miciny! |
|
|
Tak to je teda super Jestli se to holt potvrdi, tak mame po ptakach. A ze Slovenska ho kupovat nebudu, protoze jsou vtipne blokovany na operatory, a abych to odblokovaval, nahraval nejakej normalni fw, tak na to nemam nervy. No, uvidime a prinejhorsim to holt Anthracit jisti. Sice neni tak hezkej jako cernej, ale aspon ma cernej zadek a takova hruza to taky neni. Sice me ten jejich pristup stve, ale ten telefonek se mi proste libi  |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:00 pm Post subject: |
|
|
Ja nevim, ale me Antharcit prijde hezci.
Jinak Jestli jset cetly to na BSQ, tak tam kdysi psali, ze se do CR zacne dovazet Antarctit, a za nedlouho po nem Opal Black.
Otazka co pro ne znamena za nedlouho. Jen si to prectete v info produktu  |
|
Back to top |
|
 |
neveceral kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 1:28 pm Post subject: |
|
|
N3o21 wrote: | Ja nevim, ale me Antharcit prijde hezci. |
no mně taky, ale přítelkyni si líbí víc , takže já měl mít černý...
N3o21 wrote: | Jinak Jestli jset cetly to na BSQ, tak tam kdysi psali, ze se do CR zacne dovazet Antarctit, a za nedlouho po nem Opal Black. |
to ano, ale na Slovensku je černá verze již k dostání v obchodech a i na BQS stránkách, u nás nikdo o dodání černých nic neví a na českých stránkách je v barvách pouze stříbrná. Zatím stále čekám, co mi odpoví přímo BQS, ale jelikož jsem již docela pesimista tak se po 8 letech se Siemens již začínám dívat po SE K610 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|