View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
monikash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 7:51 am Post subject: S 65 a rozhašené video |
|
|
Včera jsem chtěla něco natočit, jenže se mi vložily jen jakesy rozmazané kostičky. Mám nahraný patch pro vylepšení kamery a kontroly v letadle. Ukládání mam nastaveno na novou RS MMC 128MB 150x. Před tím, se starou kartou, to nahrávalo OK. Je závada v kartě nebo v nejakém patchy? _________________ S65 fw50 DCA510 (TWIST) + SE520 (VodkaFone) |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 8:40 am Post subject: Re: S 65 a rozhašené video |
|
|
monikash wrote: | Včera jsem chtěla něco natočit, jenže se mi vložily jen jakesy rozmazané kostičky. Mám nahraný patch pro vylepšení kamery a kontroly v letadle. Ukládání mam nastaveno na novou RS MMC 128MB 150x. Před tím, se starou kartou, to nahrávalo OK. Je závada v kartě nebo v nejakém patchy? |
skus urobit aj foto, ci to robi to iste, a ak nahodou bude robit to iste, tak skus dat ukladanie na mobil a nie na kartu. Potom pozri aj tie obrazky a videa a ked aj tak to bude robit tak skus pouzit tu staru kartu. A potom budes vediet, co moze byt. Ale pokial si mala malo svetla pri tom natacani videa, tak okraje su kockovane pri nedostatku svetla. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
monikash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 5:16 pm Post subject: nic nepomáhá |
|
|
Tož mi to nabízí ukládat jen do mobilu. Odstranila jsem patche, přisvítila, a stale jen kostky. Jede jen zvuk. Dokonce jsem zvolila Tovární nastavení. Fotky to dělá normální. Blbne jen video. _________________ S65 fw50 DCA510 (TWIST) + SE520 (VodkaFone) |
|
Back to top |
|
 |
monikash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 1:40 pm Post subject: S65 a rozhašené video |
|
|
Tak jsem vrátila zpět do mobilu UPlayer a už to natočené video umí přehrát kvalitněji než v kostkách. Nikdy by mě nenapadlo, že to přehrává v javě. Mobil jsem dala svému kamarádovi/příteli, rootže přišel o svého M55. _________________ S65 fw50 DCA510 (TWIST) + SE520 (VodkaFone) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|