View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 03, 2004 10:56 pm Post subject: Podpora zprav do eurotelu v Absolute SMS brane |
|
|
konecne jsem si urval cas a dodelal to posilani na eurotel. narozdil od jinych sms midletu se to posila ne pres email ale primo pres webovou sms branu eurotelu. podarilo se mi vyresit problem s nutnosti zadavat kod z obrazku je to zatim jen betaverze a s doladenim pocitam behem tydne. Stahovat muzete na [url]http://nezbeda.wz.cz/
[/url] _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 3:11 pm Post subject: |
|
|
Ty si boss! _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
corfen pisatel

Joined: 23 Sep 2004 Posts: 298 Location: Praha--> vysehraaad :)
661.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 07, 2004 8:58 pm Post subject: Re: Podpora zprav do eurotelu v Absolute SMS brane |
|
|
tom_b wrote: | konecne jsem si urval cas a dodelal to posilani na eurotel. narozdil od jinych sms midletu se to posila ne pres email ale primo pres webovou sms branu eurotelu. podarilo se mi vyresit problem s nutnosti zadavat kod z obrazku je to zatim jen betaverze a s doladenim pocitam behem tydne. Stahovat muzete na [url]http://nezbeda.wz.cz/
[/url] | tak to je vážně bomba... konečně něco pořádnýho.... Seš fakt borec....  _________________ MC60 FW10 - 3,5MB + spousta patchu
-->MC60 FW13 - 3,5MB + ještě víc vlastních patchu
http://mc60.fansiemens.com/
siemens is the BEST...  |
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 08, 2004 9:03 am Post subject: |
|
|
jj, nelpesi midlet na smsky co je dostupny. Uz o tom pisu clanek  |
|
Back to top |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 11:35 am Post subject: |
|
|
diky ikdyz ten eurotel je zatim takovy ne 100% provedeni odesilaciho skriptu trva dost dlouho i 15-20 sekund, musim zapracovat na urychleni a jeste nejak doresit aby se zprava rozdelila po 60ti znacich a odeslala na vice dilu. snad se mi to o vikendu podari. take jsem obdrzel jeden financni prispevek od uzivatele, tak jsem za to obednal domenu nezbeda.net na kterou umistim odesilaci skripty, tak uz je nebudu muset mit umistene ruzne po provizornich hostinzich:) Koukam ze zverejneni meho konta nebyl bad napad. pomuze to k dalsimu vyvoji aplikace.  _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
corfen pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 11:47 am Post subject: |
|
|
tom_b wrote: | diky ikdyz ten eurotel je zatim takovy ne 100% provedeni odesilaciho skriptu trva dost dlouho i 15-20 sekund, musim zapracovat na urychleni a jeste nejak doresit aby se zprava rozdelila po 60ti znacich a odeslala na vice dilu. snad se mi to o vikendu podari. take jsem obdrzel jeden financni prispevek od uzivatele, tak jsem za to obednal domenu nezbeda.net na kterou umistim odesilaci skripty, tak uz je nebudu muset mit umistene ruzne po provizornich hostinzich:) Koukam ze zverejneni meho konta nebyl bad napad. pomuze to k dalsimu vyvoji aplikace.  | občas to trva třeba i 30 sec. ale dá se to skousnout.... prostě super midlet na odesílání sms... _________________ MC60 FW10 - 3,5MB + spousta patchu
|
Back to top |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:08 pm Post subject: |
|
|
tom_b wrote: | diky ikdyz ten eurotel je zatim takovy ne 100% provedeni odesilaciho skriptu trva dost dlouho i 15-20 sekund, musim zapracovat na urychleni a jeste nejak doresit aby se zprava rozdelila po 60ti znacich a odeslala na vice dilu. snad se mi to o vikendu podari. take jsem obdrzel jeden financni prispevek od uzivatele, tak jsem za to obednal domenu nezbeda.net na kterou umistim odesilaci skripty, tak uz je nebudu muset mit umistene ruzne po provizornich hostinzich:) Koukam ze zverejneni meho konta nebyl bad napad. pomuze to k dalsimu vyvoji aplikace.  |
A jak bys viděl odesílání na T-mobil? _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Back to top |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 4:57 pm Post subject: |
|
|
tak uz jsem odladil ten eurotel skript... odesila behem sekundy jsem sikulka.. a pritom to bylo v uplne kravine.. ted jeste dodelam to rozdelovani sms po 60ti znacich T-mobile? leda tak ze by si uzivatel mohl zadat svuj ucet z t-zones a posilat tech volnych 20sms mesicne _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 4:57 pm Post subject: |
|
|
tak uz jsem odladil ten eurotel skript... odesila behem sekundy jsem sikulka.. a pritom to bylo v uplne kravine.. ted jeste dodelam to rozdelovani sms po 60ti znacich T-mobile? leda tak ze by si uzivatel mohl zadat svuj ucet z t-zones a posilat tech volnych 20sms mesicne _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 10:50 pm Post subject: |
|
|
Parada, jen tak dal, timhle tempem za chvilku odrovnas operatorum zisky ze sms )) Uzivatele totiz uz nic jineho pouzivat nebudou (ja uz nic jineho nepouzivam)  |
|
Back to top |
|
 |
Orlik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 3:16 am Post subject: T-mobile |
|
|
To přihášení přes konto TM a odeslání 20 SMS by nebyl špatnej nápad. |
|
Back to top |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 9:06 am Post subject: |
|
|
uz jsem upravil odesilaci skript na eurotel tak ze deli zpravy delsi nez 60 znaku do vice sms, takze muzete posilat sms do eurotelu s delkou omezenou jen delkou textoveho pole v java aplikaci .. coz je tusim neco pres 700 znaku  _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 9:07 am Post subject: |
|
|
jeste k tomu t-mobile. musim nejdriv zjistit jestli php dokaze komunikovat nejakym zpusobem pres ssl tunel. jestli ano, nemelo by byt obtizne napsat ten skript _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
JARO všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 2:17 pm Post subject: |
|
|
tom_b wrote: | jeste k tomu t-mobile. musim nejdriv zjistit jestli php dokaze komunikovat nejakym zpusobem pres ssl tunel. jestli ano, nemelo by byt obtizne napsat ten skript |
Až to zprovozníš, navrhnu Tě na čestného člena. _________________ Skeptik má velkou výhodu – nic horšího než očekával, už ho nemůže potkat. |
|
Back to top |
|
 |
corfen pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 8:46 pm Post subject: sms |
|
|
ahoj chtěl bych se zeptat jestli by nešlo udělat aby se při odesláni sms ukázalo co se napsalo? Docela je to hruza když něco pošlu a potom bych to třeba chtěl poslat někomu jinýmu.... myslim tím aby se ten text co tam je napsanej nesmazal.... šlo by to udělat? Já bohužel neumím v javě...  _________________ MC60 FW10 - 3,5MB + spousta patchu
|
Back to top |
|
 |
|