View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
r-vlk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 10:20 am Post subject: S68 - spusteni aplikace/hry - neplatny certifikat(?) |
|
|
ahojte siemensaci,
vcera jsem testoval s68, ktera mi bude najezena pod stromecek - jestli slape, aby se pak nekonalo prekvapeni. slape, fw30 takze to chvili lezelo na sklade, s porizenim servisniho kabelu dca-110 tak nejak pocitam a update na posledni cz fw je doufam rozumna vec. trochu me zklamaly obrazovky "cekejte prosim...", kterych jsem si uzil uz drive, ale verim, ze novy fw tu rychlost jeste o neco nakopne.
co me vsak prekvapilo - a proc pisu - by default jsou tam 3 aplikace a 2 hry. pouze ta prvni aplikace a sachy jdou spustit. u zbytku to pise "neplatny certifikat" a ze si mam overit system time nebo tak neco. je to normalni? predpokladam, ze az bude kablik tak si tam nataham veci podle potreby, ale aby to hlasilo u nove zakoupeneho telefonu, to je kapku unfair. |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Dec 06, 2006 3:29 pm Post subject: |
|
|
stačí smazat těm aplikacím, co to hlásí, *.jad soubory... jsou tam prošlý certifikáty...  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
r-vlk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 3:42 pm Post subject: |
|
|
diky za odpoved. ale bez kabliku se na ne, predpokladam, nedostanu. mozna jeste pres BT (to taky jeste nemam) a nejaky vhodny manager. |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Dec 06, 2006 3:47 pm Post subject: |
|
|
dostaneš se na ně i jen tak z telefonu dej menu>vlastní soubory>možnosti>hledat>do políčka pro hledání zadej *.jad a dej start, pak je můžeš smazat...
přes funkci hledat se dají už nainstalované aplikace i posílat, stačí do hledání zadat *.jar najet na aplikaci co chceš poslat a zmáčknout zeleny sluchátko, pak jen vybrat přes co to poslat a je to poslany  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

Joined: 26 Oct 2005 Posts: 675 Location: Czech Republic Telefony:CX75,CSL65
4269.72 SMM
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 4:39 pm Post subject: |
|
|
Mně se přesně tohle stalo na CX75 přesně po koupi,nemusel jsem nic vymazávat,stačilo akorát vrátit telefon do továrního nastavení...  _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
operátor:Vodafone CZ,O2 CZ. |
|
Back to top |
|
 |
r-vlk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 9:59 pm Post subject: |
|
|
tenhle tip me zaujal, tak jsem ho chtel hned vyzkouset. vybalim telefon po dvou dnech z krabice, dam tam simku, baterku, zapnu ho. chtelo to opet nastavit cas - zrejme se vsechno nastaveni z prvniho "hrani" vymazalo. to ale neva. sel jsem rovnou do menu a pustim tu hru, ktera prve nesla. zadny problem s certifikatem, hra se normalne spustila. zrejme probehlo neco, co odpovida tomu resetu do tovarniho nastaveni. skvele. takze opet balim telefon zpet do krabice a vracim jeziskovi  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|