clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 kabel nenajde telefon

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 kabel nenajde telefon

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Maverik
kolemjdoucí

35.72 SMM
PostPosted: Wed Dec 27, 2006 1:48 am    Post subject: S75 kabel nenajde telefon Reply with quote

Asi jsem lama, ale nějak nechápu co už mám dělat, kdysi jsem si koupil kabel prolific 2303 k MC-60, vše fungovalo O.K. včetně V-KLAY apod. Koupil jsem si S75ku a opět bylo všechno naprosto vpohodě. Teď jsem kabel nějakou dobu nepoužíval a přeinstalovával systém a když mám ještě další CL75ku tak jsem chtěl zálohovat manželce data a ejhle s tím kabel nechodí. Tak jsem hledal a nikde nic nenašel, jako že by byly odlišnosti. No jo jenomže problém šel dál teď mi nejde ani S75ka jenom ona původní MC60ka tedy konkrétně v MPM se nenajde telefon, ale MC60ka se najde. Zkoušel jsem půstit flash FW na S75 a telefon normálně reaguje (software si ho vypne), ale MPM ho nenajde. Nevíte někdo kde může být problém zkoušel jsem různé ovladače a nic, už prostě nevím co s tím. Díky za nakopnutí a případnou pomoc.
Back to top
View user's profile Send private message
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Wed Dec 27, 2006 1:54 am    Post subject: Reply with quote

já bych hledal z vlastní zkušenosti problém u té CL75. Nenahrával jsi do ní FW, nebo nedělal jsi s ní jiné pokusy? Po tom co se mi pracně povedlo spojit s CL75, tak už mi taky S a SXG75 nekomunikovaly... pomohlo kompletní odstranění MPM a instalace nového... pak už samozřejmě zase nekomunikoval s CL75 To je telefon za všechny drobné...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
lprudky
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 27, 2006 2:09 am    Post subject: Reply with quote

me se treba stava ze pripojim telefon a nez si MPM uvedomi ze jsem ho pripojit tak chvili trva, pripoj ho nech ho chvili smrdet
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Maverik
kolemjdoucí

35.72 SMM
PostPosted: Wed Dec 27, 2006 2:15 am    Post subject: Reply with quote

No tohle všechno jsem zkoušel, fór je v tom že u té S75ky se mi klidně podaří nahrát FW ale nechodí s MPM. Nechal jsem je připojený i klidně dlouho. U té CL75ky jsem nic nedělal jenom ji zkusil připojit.
Tak další poznatek je ten že jsem zapojil do kabelu ty dva rezistory 10K na 5 a 7pin a rozjel jsem například SiMoCo na svém S75, nejnovější MPM ale pořád absolutně nic. A s CL75kou to neudělalo naprosto nic.
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum