clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Prach za displejem

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Prach za displejem

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kapitan.Solo
pisatel
pisatel

740.54 SMM
PostPosted: Mon Jan 22, 2007 10:06 am    Post subject: Prach za displejem Reply with quote

Dobrý den,
už od mých mobilních počátků mě provází jeden nemilý fakt - mám za displejem prach. Když jsem dostal přítelkyň M55, za displejem bylo maximálně smítko prachu a ještě to je moc a po pár dnech používání jsem měl za displejem hromadu těch nesnesitelných bílých teček. A to jsem měl mobil pouze v kapse, popř. doma na stole. O jeho následníkovi C 72 ani nemluvě, ale tam to bylo dáno nepřesností neoriginálních krytů. Po výměně za další neoriginální kryty se to ale dosti zmírnilo, ale zezačátku tam byly doslova chuchvalce prachu, pánové. Abych prachu odolal, koupil jsem si použitou M65. Dnes už nový Siemens téměř nekoupíte a tento TANK už vůbec né. První, co jsem kontroloval byl prach. Ani smítko, jak jinak u mobilu, který je proti prachu odolný, že ano... A co myslíte teď? Tolik prachu jak za C 72 s neoriginálními kryty. I tento obrněnec svůj zápas prohrál. Budu k němu férový a přiznám, že mu chybí krytka systém.konektoru, krytka fotoaparátu a že kryt baterky nedoléhá na 100%, ale je tam milimetrová mezera. A to jsem ho radšji nosil v obalu na opasku než v kapse. Víte, já nevěřím, že za to může ta milimetrová mezera krytu baterie. I kdyby se tam prach dostal, přece nemůže během řekněme půl denního používání se dostat přímo pod displej. Takže, co mám podle vás dělat? Kdybych byl takový frajer jako vy a rozebral ho... K čemu? Vždyť prach by tam byl pak zase a já ho musel rozebírat a čistit znova a znova a k tomu jsem si ho nekupoval. Navíc pochybuju, že bych to dokázal. Dát ho vyčistit do servisu? Kolik by to vlastně stálo? Stejně by to bylo k ničemu. Tak co dělat s odolným mobilem prohrávající svůj souboj s prachem?

xXxTRA^^
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5896.92 SMM
PostPosted: Mon Jan 22, 2007 1:23 pm    Post subject: Reply with quote

to byla prednaska, nebo prosba o pomoc Evil or Very Mad
Za 1. musis si ho vycistit, i pod displayem, ne jenom pod sklickem!!!
2. utesni, nejlepe pomoci penovych nalepek display

A nebo ho jenom vycisti a nech ho na policce tyden a uvidis ze prach tam NEBUDE!!!
sam za to muzes, ale nemuzes, proste je to tak, prach vzdy nekde bude

IMG Hosting | iProtebe
Back to top
View user's profile Send private message
Kapitan.Solo
pisatel
pisatel

740.54 SMM
PostPosted: Tue Jan 23, 2007 9:45 am    Post subject: Reply with quote

Tak já jsem netušil, že vzkazy tady na forum by měli být nějak omezeny, co se týče délky, to za prvé a za druhé jsem tím, co jsem napsal, chtěl demonstrovat skutečnost, že at si koupím jakýkoliv mobil, stejně mám prach za displejem. I když si koupím odolný telefon. Dobře, utěsnit pomocí těch nálepek... Kde je seženu a za kolik?
xXxTRA^^
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5896.92 SMM
PostPosted: Tue Jan 23, 2007 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

ty byvaji primo v originalnim krytu!! ne v nahrazce

IMG Hosting | iProtebe
Back to top
View user's profile Send private message
Kapitan.Solo
pisatel
pisatel

740.54 SMM
PostPosted: Wed Jan 24, 2007 7:58 am    Post subject: Reply with quote

Já taky nemám žádnou náhražku, jen jsem jaksi nikdy nepočítal s tím, že bych musel takový mobil rozebírat, takže ani nevím, jak to vevnitř vypadá, ani nemám představu, jak na to....
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum