View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RDan začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 04, 2007 5:24 pm Post subject: s75 reprak dvakrat v prdeli a navic reklamace neuznana |
|
|
Před necelým měsícem sem zde na SM psal o tom jak mi u S75 2x rupnul reprák. Někdo mi zde na SM řekl že to bude asi deskou. No tak sem to dal do reklamace a oni mi to vratili že sem s tim hodil o zem a že teda to je moje chyba a nazdar. Tak sem se chtel zeptat co proti tomu muzu delat protoze sem presvedcenej ze to tim neni a navic poprve to oravily. Mam dojem ze se jim nechce vymenovat cela deska tak to svedou na tohle proste. slysel sem ze je nekde nejakej kontrol neutral kde zjistej jak to je. Muzete mi poradit kde to je a jak se k tomu dostanu a kolik to stojí? Díky moc za info nikdy nekupujte v Mobil Kuryru. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|