View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SN0000PY začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 6:25 pm Post subject: Záchrana adresáře... |
|
|
Lidičky, už mám docela M65ku pamětníka-ňákej ten patch a elf už zažil. Začal se mi pomalu ale jistě rozpadat plastovej kryt a konatakty už tak nedolíhaly a tak se stávalo, že se mi dost často vypnul v kapse no a teď kiksnul úplně soft (standartně jen pípnutí), normálně bych nahrál novou FF ale potřebuji z ní získat adresář- moje stará záloha ty čísla a emaily nemá A firmware nejde instalovat bez prechecků... Please beru jakýkoliv návrhy  |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 6:04 am Post subject: |
|
|
Jo,to není žádný problém.Přes Smeltera si vytáhneš z poslední zálohy FF adresář úplně v poho.Akorát si nusíš nainstalovat jěště jednu knihovnu.Návod je tady
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=191  |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 6:34 am Post subject: |
|
|
Sorry.moc rychle sem četl.Jestli se ti spojí s V-klay,tak si udělej aktuální zálohu FF a pak postupuj viz. návod o příspěvek výše |
|
Back to top |
|
 |
SN0000PY začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:16 am Post subject: |
|
|
Nóo jasný spojí, zálohu už mám dlouho, okej du na věc  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|