Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 3:34 pm Předmět: Mobile Phone Manager a MS Vista |
|
|
ahoj všichni,
nevíte náhodou někdo, že by se objevila nová verze MPM, která by fungovala v OS MS Vista? a tedy byla opět funkční synchronizace s MS Outlookem?
díky
:-) tmv
P.S:nelze používat XP (leda bych využil Virtual PC, ale to se mi kvůli synchronizaci dělat nechce). Raději bych nějakou novou verzi.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pluto3 všeználek

Založen: 07. 04. 2005 Příspěvky: 739 Bydliště: Slovácko Vinné Sklepy Telefon: SiemensSK65 9404.40 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 12:38 pm Předmět: Nemyslím.. |
|
|
Díky za tip, nicméně uvedená verze je nižší než jsem instaloval já. Windows all bylo označeno v r. 2005 a tam ještě o Vista netušili. V nich je totiž změněná jakási komponenta, která se využívala pro komunikaci s mobily.
:-) toma |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pažout badatel

Založen: 13. 02. 2007 Příspěvky: 172 Bydliště: Divokej západ
454.16 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 31, 2007 9:12 pm Předmět: SiMoCo |
|
|
Jistě, SiMoCo používám od té doby, co se objevil (již pro M35), ale neumí to tu synchronizaci. Tedy pokud si uložím nový kontakt do mobilu, automaticky jej přenést do Outlooku a naopak v Outlooku používám kalendář, který je fajn mít i v telefonu.
Samozřejmě se to dá udržovat i ručně, ale přece jen je to na dlouhé lokte.
:-) tmv |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|