View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PajaSx5 mecenáš

61.00 SMM
Příspěvky na SM: 500,- |
Posted: Sun Oct 21, 2007 3:28 pm Post subject: Přidání položky do menu u S75 |
|
|
Zdravím,
předem se omlouvám za hloupej dotaz, ale bohužel nejsem schopnej to zjistit.Mám trochu problém s S75,v nabídce "Moje menu" bych chtěl mít přímé spuštění JIMMa z toho menu, bohužel jediný co si tam v tomhle směru můžu dát je volba kterou se dostanu do složky s aplikacema.
Já sice vím, že tohle nějak udělat jde, protože už v tom menu mám jinou Java aplikaci, ale bohužel si to už nepamatuju a nejsem schopnej to tu nikde ani najít :-( Jediný co tu všude je je změna ikonek a hlavního menu což je sice krásný ale to já nepotřebuju.
Takže ještě jednou pardon za hloupou otázku a díky za odpověď. _________________ C35i (krátce) -> S35i -> S55 -> S75 -> S75 (pro velký úspěch) |
|
Back to top |
|
 |
SenorKohucik rozumbrada

Joined: 12 Oct 2005 Posts: 343 Location: MICHALOVCE(okolie) Fon:S75 FW47+512
3004.72 SMM
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 3:56 pm Post subject: |
|
|
nemas tham nahodou patch na pracu s javou jako zo suboramy?skus spustit jimma a potom by sa tham mal objavit  _________________ http://www.senorkohucik.wz.cz/ |
|
Back to top |
|
 |
PajaSx5 mecenáš

61.00 SMM
Posted: Sun Oct 21, 2007 4:04 pm Post subject: |
|
|
no jimma jsem už puštěnýho měl a nikde se neobjevil, ten patch upřímně nevím jestli tam mám :-) ale každopádně v tom menu do kterýho si ho chci přidat nevidím žádný Java aplikace a dokonce ani tu kterou tam mám, takže jsem z toho takovej udivenej
//@urel: nepouživaj citáciu príspevku pred tebou. _________________ C35i (krátce) -> S35i -> S55 -> S75 -> S75 (pro velký úspěch) |
|
Back to top |
|
 |
norddick kolemjdoucí
18.98 SMM
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 9:20 pm Post subject: |
|
|
jo já mam ten samej problém se slovníkem chci si ho dát do rychle volby pod tlačítko ale nenajdu ho ..jinak zkus toho jima přesunout do různě pak ho spustit a vybrat umístění aplikace třeba tam pak už bude |
|
Back to top |
|
 |
PajaSx5 mecenáš

61.00 SMM
Posted: Tue Oct 23, 2007 2:26 pm Post subject: |
|
|
no tak sranda na druhou, už to jde
ale nevím proč
prostě jsem druhej den to zkusil a najednou mám v tom výběru co dát do toho menu všechny java aplikace
jediný co jsem udělal bylo že jsem vypnul a zapnul mobil (a tím si ještě nejsem tak úplně jistej) !
prostě zase taková Siemensí záležitost :-) fakt nevím jak to je možný _________________ C35i (krátce) -> S35i -> S55 -> S75 -> S75 (pro velký úspěch) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|