View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sgy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 9:19 am Post subject: Mrtvá EF81 |
|
|
Včera večer jsem zřejmě zabil svůj měsíc starý telefon
Při updatu vypnul proud a telefon už jen svítí a download mód přes # + zapnutí nefunguje... komunikace přes NV EFS restore nefunguje, pouze se něco někam stáhne, pak program telefon donekonečna restartuje a píše "trying to communicate"
zřejmě jsem to odrovnal na vždy, co? pls pomožte... jakýkoliv nápad pomůže |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 11:37 am Post subject: |
|
|
Pokud telefon svítí nic není ztraceno. Ztraceno je pouze, když na nic nereaguje - je mrtvý!
Zapnutí v download modu funguje pouze tehdy, když je telefon uplně vypnutý (t.j. nesvítí displej). Tzn. vyndat baterii, nechat chvíli venku, potom baterii vrátit do telefonu a zkusit zapnout v DM. Potom vyzkoušet přehrát fw se zaškrtnutým políčkem Emergency Download.
Samozřejmě vyzkoušet vložit simkartu s aktivovaným PINem (ten nezadávat) pokud se telefon zastaví na obrazovce s požadavkem na PIN - přehrát komplet NV Items - vše popsáno v tématu SXG75.
Zásada číslo 1: přehrávat fw buď na NB anebo na PC, které má zálohovanou síť např. pomocí UPS!!! _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Herkules kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 4:47 pm Post subject: Nenabehne mi mobil. |
|
|
Včera som si chcel nahodiť do mobilu nejaké nové témy, ale poslal som si ich cez bluetooth 3 naraz. Keď som vypol a znova zapol mobil tak mi nenabehol. Rozsvietil sa, nabehlo logo a potom sa vypol. Poradte mi prosí ako to opraviť. Viem že telefón nieje mŕtvy ráno dokonca nabehol budík ale neviem ho dostať do stavu aby sa dal normálne používať. Ale trošku podrobnejší návod by som prosil pretože v týchto veciach nie som až tak zbehlý. Doteraz som si akurát ak upradoval firware. Za každú radu vopred ďakujem.  |
|
Back to top |
|
 |
whito všeználek

4279.78 SMM
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 5:25 pm Post subject: |
|
|
no staci nahrat znova FW+customizaciu a mobil nabehne, ale uz bude cisty (vymaze sa z neho vsetko!!!) _________________ A35>A55@C55>C60>S65>SX1>S75>SXG75=KO>CF62>SXG75>SL91>CX75
SE d750i CID36 red >w800i CID36 red +tunning (patche vkp)
Motorola Rokr E1
SE P1i |
|
Back to top |
|
 |
Herkules kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 5:51 pm Post subject: |
|
|
To že sa všetko vymaže je mi fuk lebo mám zálohu, ale s nahratím FW je trochu problém. Uprostred nahrávania mi nahlásilo nejakú chybu na dislplayi telefonu mi svieti FTM. Faktory test mode. A nič sa nedeje. Šľak ma ide z toho trafiť, neviem či to mám prerušiť alebo nie.  |
|
Back to top |
|
 |
GgDag-SK Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 6:16 pm Post subject: |
|
|
Herkules nahraj NVitems a factory mod zmizne a vsetko bude ok. |
|
Back to top |
|
 |
Herkules kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 6:58 pm Post subject: |
|
|
Vďaka za radu. Ale ako? |
|
Back to top |
|
 |
GgDag-SK Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 7:03 pm Post subject: |
|
|
Cez QPST a software download. Ak nieco nevies ozvi sa mi na ICQ a poriesime |
|
Back to top |
|
 |
sgy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 01, 2007 1:12 pm Post subject: |
|
|
lidi, díky moc.. já na tohle fórum úplně zapomněl, ptal jsem se i jinde, ale nikdo nevěděl.... už jsem to vyřešil. Trvalo to jako prase, ale přes emergency download to nešlo... vyřešilo se to nějakým flash programem, který pracuje s pamětmi telefonu typu LG Chocolate apod.
Zprovoznil jsem to nouzově na flash přes firmware SXG75... chvílemi takhle fungoval s prototypnim IMEI zacínajici na 00xxx... ale nesla nahodit flash z EF81, protoze telefon nemel platnou IMEI... ona tam pak po restartu vubec nebyla.. tak jsem ji musel nahrat z NV items.. samozrejme, ze jsem zalohu nemel a ted se muzu chlubit cizi IMEI
ale hodne me polilo, jak jsem se s tim sra*l 4 hodiny, ale nakonec s úspěchem ... teď mě štve jenom to cizí IMEI no.... ale to nevím, jak vrátit zpátky  |
|
Back to top |
|
 |
derek19 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 1:35 pm Post subject: |
|
|
Zdravim, spadla mi EF81 zhruba z 50 cm (z postele) na zem a nejde, nabehne iba logo (Benq Siemens) a potom sa nič nedeje, vypne sa a znovu zapne a to spravi tak 3 krat a ostane vypnutý. Skúšal som aj nainštalovat nový firmware cez 3GSwup , dokonca som skúšal všetky wirmware-y čo sú k EF81 ale ani jeden mi nešiel nainštalovat, v jednom mi písalo NO PHONE CONNECTED, pri inštalovani iného firmware sa to zasa v polovici seklo a ďalej to nepokračovalo (to bude asi tým že sa to stále vypína a zapína). Neviete mi poradiť čo s tým je? Nemyslíte že pri páde sa mohla poškodit základná doska telefonu a preto to nejde? Diki sa rady. Caute _________________ Môžeš ma vidieť v klube s blántom v hube |
|
Back to top |
|
 |
|