clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Mrtvá EF81

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Mrtvá EF81

Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sgy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 04, 2007 9:19 am    Post subject: Mrtvá EF81 Reply with quote

Včera večer jsem zřejmě zabil svůj měsíc starý telefon Sad
Při updatu vypnul proud a telefon už jen svítí a download mód přes # + zapnutí nefunguje... komunikace přes NV EFS restore nefunguje, pouze se něco někam stáhne, pak program telefon donekonečna restartuje a píše "trying to communicate"

zřejmě jsem to odrovnal na vždy, co? pls pomožte... jakýkoliv nápad pomůže
Back to top
View user's profile Send private message
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Tue Jun 05, 2007 11:37 am    Post subject: Reply with quote

Pokud telefon svítí nic není ztraceno. Ztraceno je pouze, když na nic nereaguje - je mrtvý!
Zapnutí v download modu funguje pouze tehdy, když je telefon uplně vypnutý (t.j. nesvítí displej). Tzn. vyndat baterii, nechat chvíli venku, potom baterii vrátit do telefonu a zkusit zapnout v DM. Potom vyzkoušet přehrát fw se zaškrtnutým políčkem Emergency Download.
Samozřejmě vyzkoušet vložit simkartu s aktivovaným PINem (ten nezadávat) pokud se telefon zastaví na obrazovce s požadavkem na PIN - přehrát komplet NV Items - vše popsáno v tématu SXG75.

Zásada číslo 1: přehrávat fw buď na NB anebo na PC, které má zálohovanou síť např. pomocí UPS!!!

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Herkules
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 12, 2007 4:47 pm    Post subject: Nenabehne mi mobil. Reply with quote

Včera som si chcel nahodiť do mobilu nejaké nové témy, ale poslal som si ich cez bluetooth 3 naraz. Keď som vypol a znova zapol mobil tak mi nenabehol. Rozsvietil sa, nabehlo logo a potom sa vypol. Poradte mi prosí ako to opraviť. Viem že telefón nieje mŕtvy ráno dokonca nabehol budík ale neviem ho dostať do stavu aby sa dal normálne používať. Ale trošku podrobnejší návod by som prosil pretože v týchto veciach nie som až tak zbehlý. Doteraz som si akurát ak upradoval firware. Za každú radu vopred ďakujem. Sad
Back to top
whito
všeználek
všeználek

4279.78 SMM
PostPosted: Tue Jun 12, 2007 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

no staci nahrat znova FW+customizaciu a mobil nabehne, ale uz bude cisty (vymaze sa z neho vsetko!!!)

Motorola Rokr E1
SE P1i
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Herkules
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 12, 2007 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

To že sa všetko vymaže je mi fuk lebo mám zálohu, ale s nahratím FW je trochu problém. Uprostred nahrávania mi nahlásilo nejakú chybu na dislplayi telefonu mi svieti FTM. Faktory test mode. A nič sa nedeje. Šľak ma ide z toho trafiť, neviem či to mám prerušiť alebo nie. Crying or Very sad
Back to top
GgDag-SK
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 12, 2007 6:16 pm    Post subject: Reply with quote

Herkules nahraj NVitems a factory mod zmizne a vsetko bude ok.
Back to top
Herkules
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 12, 2007 6:58 pm    Post subject: Reply with quote

Vďaka za radu. Ale ako?
Back to top
GgDag-SK
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 12, 2007 7:03 pm    Post subject: Reply with quote

Cez QPST a software download. Ak nieco nevies ozvi sa mi na ICQ a poriesime
Back to top
sgy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 01, 2007 1:12 pm    Post subject: Reply with quote

lidi, díky moc.. já na tohle fórum úplně zapomněl, ptal jsem se i jinde, ale nikdo nevěděl.... už jsem to vyřešil. Trvalo to jako prase, ale přes emergency download to nešlo... vyřešilo se to nějakým flash programem, který pracuje s pamětmi telefonu typu LG Chocolate apod.
Zprovoznil jsem to nouzově na flash přes firmware SXG75... chvílemi takhle fungoval s prototypnim IMEI zacínajici na 00xxx... ale nesla nahodit flash z EF81, protoze telefon nemel platnou IMEI... ona tam pak po restartu vubec nebyla.. tak jsem ji musel nahrat z NV items.. samozrejme, ze jsem zalohu nemel a ted se muzu chlubit cizi IMEI Sad

ale hodne me polilo, jak jsem se s tim sra*l 4 hodiny, ale nakonec s úspěchem ... teď mě štve jenom to cizí IMEI no.... ale to nevím, jak vrátit zpátky Sad
Back to top
derek19
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 03, 2008 1:35 pm    Post subject: Reply with quote

Zdravim, spadla mi EF81 zhruba z 50 cm (z postele) na zem a nejde, nabehne iba logo (Benq Siemens) a potom sa nič nedeje, vypne sa a znovu zapne a to spravi tak 3 krat a ostane vypnutý. Skúšal som aj nainštalovat nový firmware cez 3GSwup , dokonca som skúšal všetky wirmware-y čo sú k EF81 ale ani jeden mi nešiel nainštalovat, v jednom mi písalo NO PHONE CONNECTED, pri inštalovani iného firmware sa to zasa v polovici seklo a ďalej to nepokračovalo (to bude asi tým že sa to stále vypína a zapína). Neviete mi poradiť čo s tým je? Nemyslíte že pri páde sa mohla poškodit základná doska telefonu a preto to nejde? Diki sa rady. Caute
Reply to topic     Forum Index -> Telefony na platformě BREW All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum