Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jack*the*ripper kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne září 07, 2008 9:53 pm Předmět: Co vlastně dovoluje Linux na SX1 |
|
|
co vlastně dovoluje linux na sx1? zajímaly by mne výhody. Dá se spustit terminál? Co se v něm pak dá dělat? Co na linuxu pojede? Nějaké (ne)užitečné aplikace - kde sehnat? Děkuji za informace, moc mi to pomůže
Odděleno od tématu Linux na SX1. Řeší se tam spíše instalace, je to tam již teď celkem nepřehledné a myslím si, že toto je celkem důležité, proto tento dotaz vyčleňuji zvlášť. simp |
|
Návrat nahoru |
|
 |
simp moderátor

Založen: 23. 07. 2005 Příspěvky: 1244 Telefon: S65 11968.90 SMM
|
Zaslal: po září 08, 2008 1:56 pm Předmět: |
|
|
Přečetl jsem si celé téma Linux na SX1 a abych se přiznal, žádnou výhodu, co se týče funkcí a používání SX1, jsem zrovna nenalezl. Spíše naopak.
Podle mého názoru se jedná pouze o "nadšeneckou" záležitost, narozdíl od běžného patchování (x55, x65, x75...), které přináší nové funkce a praktické vychytávky při běžném používání...
Pokud má někdo z majitelů linuxové SX1 jiný názor, sem s ním. Já osobně používám Linux jenom na počítači a SX1 nemám... _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michal.simon pisatel

Založen: 25. 10. 2005 Příspěvky: 271 Bydliště: Ostrava Michálkovice Telefon: HTC HD2 100942.78 SMM
Příspěvky na SM: 20,- |
Zaslal: po září 08, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
toto je zatím pravda, ale na Sourceforge je už delší dobu screenshot z připravovaného grafického prostředí pro linux na SX1 a vypadá velmi povedeně..
http://sourceforge.net/project/screenshots.php?group_id=166282
údajně se to jmenuje Flphone a mělo by to fungovat už na emulátoru, ale jestli to funguje v SX1, to bych taky rád věděl:-)
Věřím, že takovéto grafické prostředí by SX1čku mohlo alespoň částečně vrátit do rukou některým bývalým vlastníkům:-) _________________ A55->M65->SX1 FW15 Symbian OS 6.1 / Linux - kernel 2.6.18-omap1-gc307cb, Qtopia 2.2.0, Mio Multipatch, 1GB MMC, TomTom Navigator 4.4, 1x mrtvá...Nyní znovu plně funkční - Po roce a pul se bohužel rozhodla moje milovaná SX1 zase stávkovat.. Koupím SX1 na součástky nebo aspoň MMI
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|