clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problém s přesunem souborů....

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problém s přesunem souborů....

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Serifus
badatel
badatel

805.58 SMM
PostPosted: Fri Jun 15, 2007 10:08 pm    Post subject: Problém s přesunem souborů.... Reply with quote

Zdravím! Když chci přesunout soubory z mobilu na kartu, tak po přesunutí x souborů se přesun sekne. Většinou na 91 %, 99 % apod. Musim mačkat červený telefonek, dokud se to nezruší. Ty soubory, které se nepodařilo přesunout, už potom nejdou vůbec přesunout. Resp. přesunou se, ale ten, kterej se kousnul se nepřesune. A když se mrknu na složku, ze které jsem to přesouval, tak místo jednoho souboru to ukazuje počet souborů, který zbývalo přesunout, než se to kouslo.

Když ten zamrzlej soubor opětovně označím a dám přesunout, tak to skočí hned zase zpátky. Zkoušel jsem to při zapnutém osvětlení displeje (Navi), i při vypnutém. Udělal jsem Customizaci a myslel jsem, že to pomůže. Nepomohlo. Víte prosím, co s tím???? Děkuji předem.

Last edited by Serifus on Fri Jun 15, 2007 10:18 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

98063.28 SMM
PostPosted: Fri Jun 15, 2007 10:14 pm    Post subject: Reply with quote

SXG, ako všetci vieme má menšie problémy s komunikáciou s MMC. Ja si pošlem veci z mobilu do PC a odtial cez čítačku na kartu, potom vložím do SXG a všetko ide. (ak si niečo posielaš, nastav si ukladanie na kartu wink )
View user's profile Send private message Send e-mail
GgDag-SK
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 16, 2007 3:38 am    Post subject: Re: Problém s přesunem souborů.... Reply with quote

Serifus wrote:
Udělal jsem Customizaci a myslel jsem, že to pomůže. Nepomohlo. Víte prosím, co s tím???? Děkuji předem.
Sprav custom este raz a pozeral ci pri nej nevypisalo error. Ak mas citacku tak naformatuj kartu este.
Back to top
Dav!d5
badatel
badatel

Phone: iPhone 6+
335.86 SMM

Příspěvky na SM: 410,-
PostPosted: Sat Jun 16, 2007 4:27 pm    Post subject: Kopirovani Reply with quote

Ja to delam tak,ze to nedam PRESUNOUT,ale KOPIROVAT a snazim se aby mobil nezhasnul. Po zkopirovani puvodni vymazu a je to presunute. Trosku zdlouhave, ALE Smile
Serifus
badatel
badatel

805.58 SMM
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 12:04 am    Post subject: Re: Problém s přesunem souborů.... Reply with quote

GgDag-SK wrote:
Serifus wrote:
Udělal jsem Customizaci a myslel jsem, že to pomůže. Nepomohlo. Víte prosím, co s tím???? Děkuji předem.
Sprav custom este raz a pozeral ci pri nej nevypisalo error. Ak mas citacku tak naformatuj kartu este.

To bych mohl dělat do nekonečna každej tejden Brick wall

mydyingbride
VIP
VIP

3071.50 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PostPosted: Sun Jun 17, 2007 7:24 am    Post subject: Reply with quote

Dám ti jednu radu.. Nepřesouvej soubory z karty do telefonu ani naopak. Tím se vyhneš těmto problémům. Od té doby, co se mi to stalo, jsem začal všechno dělat přes PC a neměl jsem jedinný problém. JIná rada není.. Řešilo se to tu už mnohokrát, stačí trochu víc hledat.. wink

M35i -> MT50-> M65 -> SXG75/fw22 | IMS-700 | Graphic Tunning by MDB + HTC HD
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
CPU366
kolemjdoucí

55.04 SMM
PostPosted: Fri Oct 03, 2008 2:47 pm    Post subject: Re: Kopirovani Reply with quote

Dav!d5 wrote:
Ja to delam tak,ze to nedam PRESUNOUT,ale KOPIROVAT a snazim se aby mobil nezhasnul. Po zkopirovani puvodni vymazu a je to presunute. Trosku zdlouhave, ALE Smile
JJ já to taky dělám takto ale když kopíruju z mobilu na MMC (nebo naopak, už nevím) tak to problémy nedělá, sice se někdy , když ho chcu rožnout sekne, ale po té je všechno tam, kam se to zadal... V opačném případě to má tolik problémů že to řeším přes PC...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum