View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Serifus badatel

805.58 SMM
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 10:08 pm Post subject: Problém s přesunem souborů.... |
|
|
Zdravím! Když chci přesunout soubory z mobilu na kartu, tak po přesunutí x souborů se přesun sekne. Většinou na 91 %, 99 % apod. Musim mačkat červený telefonek, dokud se to nezruší. Ty soubory, které se nepodařilo přesunout, už potom nejdou vůbec přesunout. Resp. přesunou se, ale ten, kterej se kousnul se nepřesune. A když se mrknu na složku, ze které jsem to přesouval, tak místo jednoho souboru to ukazuje počet souborů, který zbývalo přesunout, než se to kouslo.
Když ten zamrzlej soubor opětovně označím a dám přesunout, tak to skočí hned zase zpátky. Zkoušel jsem to při zapnutém osvětlení displeje (Navi), i při vypnutém. Udělal jsem Customizaci a myslel jsem, že to pomůže. Nepomohlo. Víte prosím, co s tím???? Děkuji předem. _________________ C35i ---> SXG75 
Last edited by Serifus on Fri Jun 15, 2007 10:18 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
SPIKEBOY čestný člen

98063.28 SMM
|
Posted: Fri Jun 15, 2007 10:14 pm Post subject: |
|
|
SXG, ako všetci vieme má menšie problémy s komunikáciou s MMC. Ja si pošlem veci z mobilu do PC a odtial cez čítačku na kartu, potom vložím do SXG a všetko ide. (ak si niečo posielaš, nastav si ukladanie na kartu ) _________________
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
|
|
Back to top |
|
 |
GgDag-SK Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 16, 2007 3:38 am Post subject: Re: Problém s přesunem souborů.... |
|
|
Serifus wrote: | Udělal jsem Customizaci a myslel jsem, že to pomůže. Nepomohlo. Víte prosím, co s tím???? Děkuji předem. | Sprav custom este raz a pozeral ci pri nej nevypisalo error. Ak mas citacku tak naformatuj kartu este. |
|
Back to top |
|
 |
Dav!d5 badatel

Joined: 31 Oct 2006 Posts: 116 Location: Most Phone: iPhone 6+ 335.86 SMM
Příspěvky na SM: 410,- |
Posted: Sat Jun 16, 2007 4:27 pm Post subject: Kopirovani |
|
|
Ja to delam tak,ze to nedam PRESUNOUT,ale KOPIROVAT a snazim se aby mobil nezhasnul. Po zkopirovani puvodni vymazu a je to presunute. Trosku zdlouhave, ALE  _________________ Dav!d SXG75 Black, C75 Silver, Mobile Music Set IMS-700, RS-MMC 1GB SanDisk, DCA-510, DCA-540, EBA-750, HHS-700, HHS-510, IFL-600 Flash, IQP 500, Tour Case FCT-700, Image Viewer SU-2, |
|
Back to top |
|
 |
Serifus badatel

805.58 SMM
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 12:04 am Post subject: Re: Problém s přesunem souborů.... |
|
|
GgDag-SK wrote: | Serifus wrote: | Udělal jsem Customizaci a myslel jsem, že to pomůže. Nepomohlo. Víte prosím, co s tím???? Děkuji předem. | Sprav custom este raz a pozeral ci pri nej nevypisalo error. Ak mas citacku tak naformatuj kartu este. |
To bych mohl dělat do nekonečna každej tejden  _________________ C35i ---> SXG75  |
|
Back to top |
|
 |
mydyingbride VIP

3071.50 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Sun Jun 17, 2007 7:24 am Post subject: |
|
|
Dám ti jednu radu.. Nepřesouvej soubory z karty do telefonu ani naopak. Tím se vyhneš těmto problémům. Od té doby, co se mi to stalo, jsem začal všechno dělat přes PC a neměl jsem jedinný problém. JIná rada není.. Řešilo se to tu už mnohokrát, stačí trochu víc hledat..  _________________
M35i -> MT50-> M65 -> SXG75/fw22 | IMS-700 | Graphic Tunning by MDB + HTC HD |
|
Back to top |
|
 |
CPU366 kolemjdoucí
55.04 SMM
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 2:47 pm Post subject: Re: Kopirovani |
|
|
Dav!d5 wrote: | Ja to delam tak,ze to nedam PRESUNOUT,ale KOPIROVAT a snazim se aby mobil nezhasnul. Po zkopirovani puvodni vymazu a je to presunute. Trosku zdlouhave, ALE  | JJ já to taky dělám takto ale když kopíruju z mobilu na MMC (nebo naopak, už nevím) tak to problémy nedělá, sice se někdy , když ho chcu rožnout sekne, ale po té je všechno tam, kam se to zadal... V opačném případě to má tolik problémů že to řeším přes PC... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|