View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pudl pisatel

697.62 SMM
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 5:17 pm Post subject: |
|
|
Dal jsem do SL91 nové téma .sdt, ale mobil po restartu ne a ne naskočit. Chce se rozjet, ale vždy tam skočí malý modrý obdélníček jako reseting a furt se to opakuje. Ví někdo co s tím ? |
|
Back to top |
|
 |
Alda5 začátečník

64.14 SMM
|
Posted: Mon Aug 18, 2008 9:03 pm Post subject: |
|
|
No já bych postupoval takhle: Jestli máš zálohu brew složky v počítači, stačilo by jen pomocí SXG75 Controller přepsat tuto složku.
No a jestli ne, dal bych simkartu do jiného mobilu a zapnul požadavek na kod pin. Když mobil naběhne na požadavek pinu, připojil bych bobil k počítači a pomocí SXG75 Controller udělal záloho Brew složky a vlastních dokumentů uložených v mobilu. Poté bych nechal mobil zapnutý na požadavku pro kod pin a podle návodu provedl kustomizaci. V návodu je sice napsáno "před kustomizací požadavek na kod pin zrušit" ale nemusí se to mám to vyskoušené. Hodně štěstí při řešení problému.  _________________ C35-M75-SXG75+2x512MB
http://s5.gladiatus.cz/game/c.php?uid=37449 |
|
Back to top |
|
 |
pudl pisatel

697.62 SMM
|
Posted: Tue Aug 19, 2008 6:51 am Post subject: |
|
|
dík za námět, včera jsem to zkoušel s pomocí "jirkaba", mobil jsem oživil přes emergency mode v rámci opakování naládování firmwaru. Nastal však další problém s IMEI, ten původní to nějak vyrušilo, zadal jsem ten který byl udělán jako záloha. Jenže při nastartování mobilu nejde SÍŤ. Jinak mobil funguje, přehrává atd., ale netelefonuje. Dneska ho vezu k "jirkabovi", aby to napravil. |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Sat Nov 01, 2008 8:24 pm Post subject: |
|
|
Ked nejde siet staci prehrat NV item _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|