View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
janda kolemjdoucí
192.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 3:17 am Post subject: Hardware dotaz |
|
|
Zdravíčko , nedavno jsem koupil od kamoše 2 cx65ky jedna měla vylomené napajecí piny na baterii a druha byla uplně mrtva nereagovala ani na pc tak jsem přepajel piny na napajení ale pouze + a - ten prostřední se mi připájet nepovedlo (zhořela mi pajka) telefon jede jen na +a- (bez prostredního pinu ) tudiž se ptám jestli nedko nevíte kčemu slouží.Baterie sice nehřeje ale nerad bych se dočkal toho aby mi to třeba střelilo v kapse pokud by to bylo neco duležitého určite bych se to pokusil dopajet ale jestli to je naka prkotina tak.... díky za rady  |
|
Back to top |
|
 |
Pažout badatel

454.16 SMM
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 5:02 am Post subject: |
|
|
Pokud si to dobře pamatuju,tak prostřední PIN slouží ke zjišťování typu baterie.Telefon ti normálně bude fungovat i kdyby si ho přelepil,ale nejsem si jistej,že ti bude nabíjet.Elektronika v baterce totiž může říct telefonu,že to není originál(nebo spíš nemůže)a odmítne nabíjet.
Jestli se pletu,tak mě někdo opravte.Ale nějak takhle to vyznělo z topiců,který sem tu někdy četl |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Dec 29, 2008 7:00 am Post subject: |
|
|
Prostredni pin urcuje typ baterie jak uz bylo receno a taky se podle toho zjistuje stav vybiti a nabiti baterie pokud muzes baterku dobijet jinde tak ho pripajovat nemusis. _________________ Philips Xenium X830

Podpořte SiemensManii | Náhradní díly |
|
Back to top |
|
 |
janda kolemjdoucí
192.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 01, 2009 6:04 am Post subject: |
|
|
mno chova se to uplně normálně takže to asi pajet nebudu množna jak budu mit vic věcí tak to udělám každopádně to nabijí normálne a ukazuje baterii pravdivě ... jinak díky za info |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|