View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
robodu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 7:54 am Post subject: Hi, pls ako odblokujem a zmenim IMEI na S55 + ako na kabel |
|
|
Hi, pls poradte, aky je presny postup na odblokovanie a zmenu IMEI na S55 aby som si ho neodpalil, + ako mam vyrobit servisny kabel, tu je viacej schem, resp treba a co su to tie testpointy, mam freiu 15, USB kabel, simulacia na COM by mi mala ist, ale neviem co su vsetky nastavenia vo Freie 15, je niekde manual na nu, pls help mi..Dik :-) |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:49 pm Post subject: |
|
|
Kabel na servisny si upravis pridanim napatia medzi piny 1 a 2,presne ako je to v navode na stranke.Postup na zmenu IMEI a odblokovanie najdes v clanku Jak napravit umrtveny telefon alebo Repair pomocou V_Klay. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:29 am Post subject: Hi este help mi |
|
|
Hi este help mi |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:31 am Post subject: Pls ets mi poradte |
|
|
Ide o to, ze som kupi tel z druhej ruky, a je na Orange, a neviem ci je potrebne a ako zmenit cislo telefonu - to je vlastne IMEI????
A zaroven ho odblokovat aby isiel na vsetkych operatorov.
A potrebujem nieco robit s tespointom , mam S55. D A kde stiehnem V-Klay, tu sa mi to nepodarilo Hanni. este raz Dik za pomoc |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 7:43 am Post subject: |
|
|
Nepotrebujes V_Klay,staci Ti Freia,ta je na stranke v utilitach. IMEI je identifikacne cisko telefonu,mas ho napr. aj na stitku pod baterkou pod ciarovym kodom. Ale pokial potrebujes iba odblok na operatora,tak daj vo Freia v Unlocking Direct unlock no map is saved a Use original IMEI..potom uz len cervene tlacitko na telefone. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 1:58 pm Post subject: Hani este pls otazka |
|
|
Hanni, este pls, ja potrebujem zmenit to cislo telefonu, ale neviem ako mozes mi napisat postup prosim, aby osm si neodpalil telefon, ako to urobit..., Dakujem hanni.. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 2:34 pm Post subject: |
|
|
Uz som Ti odpisal do sukromnych sprav. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
robodu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:44 am Post subject: OKI Hanni este pls radu :-) |
|
|
Ja potrebujem zmenit kod teda IMEI telefonu, ale pouzil som Freiu 15, zmenilo mi to IMEI v EEProm, ale original IMEI nie, a po zapnuti telefonnesiel, tak som vratil do EEProm povodny IMEI a ide, ale ako zmenim IMEI kompletne Hanni, to neviem? Da sa to vobec, mozes mi napisat postup,l aby osm nieco nezbabral. Dik este raz, Robo |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|