View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lukas.hery kolemjdoucí
28.60 SMM
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 6:24 pm Post subject: me45i bez signálu |
|
|
doufám že sem jeste nekdo nekdy zavítá potřeboval bych poradit. me45i po zapnutí nenajde žadnou síť. ale spíš bych ocenil radu od nekoho kdo tenhle mobil má a už to mel rozdělaný protože ja ho měl rozdělanej a pul roku se na nej nešáhlo je možny že nějakej kousem se zatoulal... zkoušel jsem flash a nic. asi spíš HW chybka, ale je divny že před tím pul rokem valil v pohodě. je ta antena, ten plíšek co tam je hodně náchylnej na nějaký oděrky nebo tak?? díky za radu |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 6:42 pm Post subject: |
|
|
Chyba bola niekedy, ked sa nahral zly SW. Ale tebe pred tym ako si nahraval SW, asi signal nesiel, tak to vidim na zly kontakt na antennom konektore. Vyskusaj pichnut do tohoto konektora drot alebo tenky sroubovak, ci ti nevyhlada signal. Moze byt chyba aj v koncovom zosilnovaci. Ak mas moznost zmerat odpor na kontaktoch toho antenneho konektora. Malo by to byt v skrate, cize 0ohm. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
kylo rozumbrada

|
|
Back to top |
|
 |
lukas.hery kolemjdoucí
28.60 SMM
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 7:15 pm Post subject: |
|
|
jo simku mám určitě dobrou v jiných telefonech funguje. chyba bude nekde jinde. myslím že určitě HW. ano odpor je 0, je to ve skratu. Drát nepomohl ted jsem stahl naky datasheet tak zkusím najít ten koncovej zesilovač ale to mi bude stejně asi k ničemu... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|