Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marsalien kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 12:05 pm Předmět: Odblokování javy u MC60 |
|
|
Zdrawim
8 měsíců mám MC60ku....teprv nedávno jsem si ke své radosti zprovoznil wap a mms...to je vse v pořádku.
Teď mi jde o to jak mám odblokovat javu na tenhle mobil...kabel už mám dlouho a zkušeností taky pár.
Mno..jedinou věc, kterou bych teď potřeboval je link na stažení programu na odblokaci...už jsem vyzkoušel Java enabler by Skylord a ten mi dělal potíže...ani ne tak s mobilem jako spíš s počítačem.
Jop a vždy když se teď snažím nahrát javu pres kabl tak mi to píše naplatný CSD profil a když hru stahuju zwapu tak mi odběhnou asi 2 sec stahovani a pak se to sekne.
Predem dekuju tomu kdo mi pomuze..je skoda nevyuzit mobilnihiho potencialu, co?
Tak dik!!!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 2:11 pm Předmět: |
|
|
MC60 nemá blokovanou javu, takže chyba je jinde _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|