View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Haldy pisatel

Joined: 26 Mar 2004 Posts: 278 Location: Roznov p. Radh. / Brno
698.10 SMM
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 6:05 pm Post subject: Patche na C65 |
|
|
Chtel bych se zeptat, kdo dela (nebo pridava) ty graficke patche pro C65?
Nejsou totiz plne funkcni Ty ikonky maji jinou barvu apod. Byl bych rad kdyby jste tady na siemensmanii dali ke stazeni taky vsechny ty ikonky a obrazky, aby si je mohl kazdy libovolne zmenit v SPC3. Myslim tim i obrazky z CX65, M65 a dalsich. Vetsina z nich se da pouzit i na jine typy. _________________
Mobilní historie: Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite) |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 7:56 am Post subject: Re: Patche na C65 |
|
|
Haldy wrote: | Chtel bych se zeptat, kdo dela (nebo pridava) ty graficke patche pro C65?
Nejsou totiz plne funkcni Ty ikonky maji jinou barvu apod. |
Pridavam ich ja.Su vacsinou z ruskeho fora a su to patche,ktore tam davaju ludia,ktori ich maju vo svojich mobiloch.Ktore nie su funkcne? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:50 am Post subject: Re: Patche na C65 |
|
|
hanni wrote: | Pridavam ich ja.Su vacsinou z ruskeho fora a su to patche,ktore tam davaju ludia,ktori ich maju vo svojich mobiloch.Ktore nie su funkcne? |
Tak napr. patch c. 17 Změna barvy ikon ve filesystemu na žlté - zmeni to na zelene a ne na zlute. Ale mam uz novy patch se zlutyma, ktery funguje
19 Ukazatele signálu a baterie - oranžová s % na baterii - ten je opravdu divny. Je to uplne pomichane.
18 Ukazatele signálu a baterie - zelena s % na baterii - funguje, ale jeste jsem ho predelal, aby zobrazoval stav signalu i u Oskara (misto jednicky).
Jestli chces, muzu ti to poslat. |
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

698.10 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 8:53 am Post subject: Automaticke prihlasovani |
|
|
Sice to sem nepatri, ale netusis, proc nefunguje to automaticke prihlasovani? (pouzivam IE6 SP1). Kdyz chci na neco odpovedet, tak se musim porad znova prihlasovat
(automaticke prihlasovani mam zaskrtle) _________________
Mobilní historie: Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite) |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:12 am Post subject: Re: Patche na C65 |
|
|
Anonymous wrote: | hanni wrote: | Pridavam ich ja.Su vacsinou z ruskeho fora a su to patche,ktore tam davaju ludia,ktori ich maju vo svojich mobiloch.Ktore nie su funkcne? |
Tak napr. patch c. 17 Změna barvy ikon ve filesystemu na žlté - zmeni to na zelene a ne na zlute. Ale mam uz novy patch se zlutyma, ktery funguje
19 Ukazatele signálu a baterie - oranžová s % na baterii - ten je opravdu divny. Je to uplne pomichane.
18 Ukazatele signálu a baterie - zelena s % na baterii - funguje, ale jeste jsem ho predelal, aby zobrazoval stav signalu i u Oskara (misto jednicky).
Jestli chces, muzu ti to poslat. |
Jasne..posli mi ich,nech je to oki..a napis,o aky patch sa jedna.Dik. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 9:30 am Post subject: Re: Automaticke prihlasovani |
|
|
Haldy wrote: | Sice to sem nepatri, ale netusis, proc nefunguje to automaticke prihlasovani? (pouzivam IE6 SP1). Kdyz chci na neco odpovedet, tak se musim porad znova prihlasovat
(automaticke prihlasovani mam zaskrtle) |
Použiváš pro přístup na fórum adresu www.siemensmania.cz/forum nebo forum.siemensmania.cz? Nebo snad dokonce .com? |
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

698.10 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:29 am Post subject: Re: Automaticke prihlasovani |
|
|
romulus wrote: | Haldy wrote: | Sice to sem nepatri, ale netusis, proc nefunguje to automaticke prihlasovani? (pouzivam IE6 SP1). Kdyz chci na neco odpovedet, tak se musim porad znova prihlasovat
(automaticke prihlasovani mam zaskrtle) |
Použiváš pro přístup na fórum adresu www.siemensmania.cz/forum nebo forum.siemensmania.cz? Nebo snad dokonce .com? |
Mam nastavene upozorneni (o novem prispevku na foru) ktere mi chodi na mail. V mailu kliknu na odkaz a otevre se mi nove okno s reakci ve foru, avsak jako neprihlaseny Ale i kdyz si normalne otevru okno a zadam www.siemensmania.cz tak se automaticky neprihlasim. Kdysi mi to fungovalo, ale posledni dobou to nejde
Jde to nejak spravit? _________________
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

698.10 SMM
|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:29 pm Post subject: Graficke patche pro C65 |
|
|
Takze moje poznatky z tvorby graf. patchu:
Pokud aplikuju 1 patch je vse v pohode
Pokud chci aplikovat 2. tak uz V-Klay nekdy zacne hazet chybu, takze musim ten patch aplikovat na FF, kterou jsme si predtim udelal, a v SPC3 otevrit uz patchovanou FF.
Nekdy ale nahraju obrazek (zkousel jsem analogové hodiny pro sporic), a barvy toho obrazku jsou uplne prehazene. Z toho duvodu, vzdy udelam patch pres SPC3, ten pak ve V-Klay aplikuju na FF a tu patchovanou FF znova otevru v SPC3, abych videl, jak to vypada (podle me je to rychlejsi, nez furt zapinat a vypinat mobil a vysledek je stejny).
Zaver: prozatim jeste neni SPC3 beta7 taky dodelany, aby v nem sly delat bezproblemove patche, ktere by se daly zverejnit. Nektere sice fungujou, ale jine zase ne. Proste nekomu to jede a jinemu ne. Musime doufat, ze bude nejaka novejsi verze SPC3, ktera si s timto problem poradi. Nynejsi situace je asi takova, ze pokud nekdo chce graficky patch a ten zverejneny mu nefunguje, musi si ho vyrobit sam, s vlastni FF.
....jestli to tak neni, tak me opravte, nebo doplnte _________________
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 7:47 am Post subject: |
|
|
Ano,mas pravdu..problem je v tom,ze pokial obrazok nema rovnaky rozmer a bitovu hlbku,tak SPC3 zapise obrazky na volne miesto vo FF.A ked si robis obrazky stale v cistom FF,tak sa stane,ze u roznych obrazkov ich nahra na rovnake volne miesto..a tym vznikaju problemy...ja robim nove graficke patche uz vo FF,kde mam aplikovane vsetky graficke patche,ktore mam v telefone..a tym sa mi toto nestane. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

698.10 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:28 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ano,mas pravdu..problem je v tom,ze pokial obrazok nema rovnaky rozmer a bitovu hlbku,tak SPC3 zapise obrazky na volne miesto vo FF.A ked si robis obrazky stale v cistom FF,tak sa stane,ze u roznych obrazkov ich nahra na rovnake volne miesto..a tym vznikaju problemy...ja robim nove graficke patche uz vo FF,kde mam aplikovane vsetky graficke patche,ktore mam v telefone..a tym sa mi toto nestane. |
Jasne ja to tak delam taky (ja robim nove graficke patche uz vo FF,kde mam aplikovane vsetky graficke patche), ale i presto tam nemuzu dostat analogove hodiny pri sporici s normalnima barvama. Musime pockat na novy SPC.
...ty patche, co jsem ti poslal muzes zverejnit, mely by byt funkcni _________________
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 1:34 pm Post subject: |
|
|
Tak to Ti potom blbnu farby,podobny problem ma Bezy..treba pockat na normalnu verziu SPC3. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

698.10 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 4:20 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Tak to Ti potom blbnu farby,podobny problem ma Bezy..treba pockat na normalnu verziu SPC3. |
Jo jasne mas pravdu (ostatne jako vzdy) Zkousel jsem to totiz aplikovat i na cistou fullflash a vysledek byl stejny. Takze chyba je bud ve zdrojovem obrazku (coz bych moc nepredpokladal) a nebo v SPC. _________________
|
Back to top |
|
 |
Grafic táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 4:28 pm Post subject: |
|
|
Hele, ja delam graficky na M65v25 a tady mam vsechny barvy v poho. Schvalne mi muzete zkusit poslat obrazky a ja to zkusim na M65...Tim muzeme vyloucit chybu SPC... _________________ SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540
M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 4:57 pm Post subject: |
|
|
Grafic wrote: | Hele, ja delam graficky na M65v25 a tady mam vsechny barvy v poho. Schvalne mi muzete zkusit poslat obrazky a ja to zkusim na M65...Tim muzeme vyloucit chybu SPC... |
a nebude vadit, ze ty obrazky maji jiny rozmer? C65 ma totiz mensi displej |
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

698.10 SMM
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:09 pm Post subject: |
|
|
Tak uz se mi to konecne podarilo . Stahnul jsem si z mobilu novy fullflash (pres V-Klay 3.1)a znovu aplikoval patche a ono to jede, jak ma Nevim, v cem byl predtim problem (mozna V-Klay 3.0.6), ale jsem rad, ze uz to jede, ale kazdy, kdo by ty patche (graficke) chtel si je nejspis musi udelat sam. Budu si ale muset sehnat (nebo udelat..pokud to pujde) USB kabel, protoze s mojim seriovym, po domacku vyrobenem sice funguje uplne vsechno, ale komunikuje max. rychlosti 11520 kB/s a vytahnuti ff mi trva pres 50 min. _________________
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|