View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
andus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 4:05 pm Post subject: problém s hrami |
|
|
ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 4:57 pm Post subject: Re: problém s hrami |
|
|
andus wrote: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
Maximalne si to joyistickom mozes posunut. Ale to si asi vedel! _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 5:10 pm Post subject: Re: problém s hrami |
|
|
Lb01 wrote: | andus wrote: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
Maximalne si to joyistickom mozes posunut. Ale to si asi vedel! |
No nevim, mě se ješte nepovedlo si joistickem posunout diplej... vždy se mi posunula postavička s kterou sem hrál  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 5:51 pm Post subject: Re: problém s hrami |
|
|
Ex_Bill wrote: | Lb01 wrote: | andus wrote: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
Maximalne si to joyistickom mozes posunut. Ale to si asi vedel! |
No nevim, mě se ješte nepovedlo si joistickem posunout diplej... vždy se mi posunula postavička s kterou sem hrál  |
No to zalezi na hre ktoru hras! Pisal som podla vlastnej skusenosti z hry kde postavicka nie je... DARK EMPEROR... tam ti len pribuaju budovy a joyom sa da hybat displej. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 7:38 pm Post subject: Re: problém s hrami |
|
|
andus wrote: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
To je rozlišením. Já si třeba stáhnul Fifu 2004 Mobile a nahrál ji do tydlifonu, ale ta je (odhaduju) v rozlišení 176 × 220 pix. A nejhorší je to, že v těch hrách s větším rozlišením se v menu pohybuješ číslama na klávesnici, potvrzuješ pětkou (to by tak hrozné nebylo), ale nepřišel jsem na to, jak se vrátit o úroveň zpět... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 10:43 am Post subject: Re: problém s hrami |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | andus wrote: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
To je rozlišením. Já si třeba stáhnul Fifu 2004 Mobile a nahrál ji do tydlifonu, ale ta je (odhaduju) v rozlišení 176 × 220 pix. A nejhorší je to, že v těch hrách s větším rozlišením se v menu pohybuješ číslama na klávesnici, potvrzuješ pětkou (to by tak hrozné nebylo), ale nepřišel jsem na to, jak se vrátit o úroveň zpět... |
Já bych řek že tyhle symbianový hry asi potřebujou nějaký spešl tlačítko který na "obyč." founech chybí. Bez toho by byla Fifa super hra... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:31 pm Post subject: Re: problém s hrami |
|
|
BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | andus wrote: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
Já bych řek že tyhle symbianový hry asi potřebujou nějaký spešl tlačítko který na "obyč." founech chybí. Bez toho by byla Fifa super hra... |
Myslíš, že by Symbianová hra jela na telefonu bez Symbianu BTW Ty jak se v té Fifě dostaneš někam a nemůžeš se odtamtud dostat, vypneš tu hru dlouhým stisknutím červeného telefonku (jako já)  |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:32 pm Post subject: Re: problém s hrami |
|
|
martinmartin wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | andus wrote: | ahoj, stáhnul jsem si několik her do mobilu u valné většiny z nich je obrazovka jakoby větší, než display...zkrátka okno neni na displayi zobrazené celé...chci se zeptat, jestli se s tim dá něco dělat, nebo je to normální...předem díky za odpověď, Andus |
Skadial si ju stiahol? |
http://eldar.cz/siemens/cx65/ftp/index.php?direction=0&order=&directory=java%2Fhry&&pismeno=F  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:34 pm Post subject: Re: problém s hrami |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Myslíš, že by Symbianová hra jela na telefonu bez Symbianu BTW Ty jak se v té Fifě dostaneš někam a nemůžeš se odtamtud dostat, vypneš tu hru dlouhým stisknutím červeného telefonku (jako já)  |
Jenže i Symbianový founy mají javu
Já už teď FIFU nehraju (teď hraju volejbal) ale dřív sem to dělal stejně jako ty  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 1:36 pm Post subject: |
|
|
Ale jak sem to hrál, tak vždycky když skončila polovina, tak sem to musel zas vypnout a zapnoit a to mě nebavilo, tak sem to smazal _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 2:32 pm Post subject: Re: problém s hrami |
|
|
BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Myslíš, že by Symbianová hra jela na telefonu bez Symbianu BTW Ty jak se v té Fifě dostaneš někam a nemůžeš se odtamtud dostat, vypneš tu hru dlouhým stisknutím červeného telefonku (jako já)  |
Já už teď FIFU nehraju (teď hraju volejbal) ale dřív sem to dělal stejně jako ty  |
Jo, jenomže pořád je to Java hra, a ne Symbianová . Java hra na Symbianovým founu. |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 2:33 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Ale jak sem to hrál, tak vždycky když skončila polovina, tak sem to musel zas vypnout a zapnoit a to mě nebavilo, tak sem to smazal |
Jo, kvůli tomu jsem to dneska smazal a nahraju si tam nějaký standardnější fotbal . |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Dec 28, 2004 2:36 pm Post subject: Re: problém s hrami |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Myslíš, že by Symbianová hra jela na telefonu bez Symbianu BTW Ty jak se v té Fifě dostaneš někam a nemůžeš se odtamtud dostat, vypneš tu hru dlouhým stisknutím červeného telefonku (jako já)  |
Já už teď FIFU nehraju (teď hraju volejbal) ale dřív sem to dělal stejně jako ty  |
Jo, jenomže pořád je to Java hra, a ne Symbianová . Java hra na Symbianovým founu. |
Aha, už to vidim. No jo, tak sem se přepsal no  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|