View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
EllE začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 4:38 pm Post subject: Re: Témy do CX65 |
|
|
martinmartin wrote: | Ako mam nahrat temy do CXT65? |
Musis je rozkopirovat jako ty ostatni co tam uz mas... ja to aspon tak delal. |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 4:58 pm Post subject: |
|
|
Nahrát do složky Themes soubor *.sdt a potom ho v" Nastavení - Témata" aktivovat.... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 5:05 pm Post subject: |
|
|
Ano... SDT je prakticky ZIP, liší se právě jen příponou... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 7:34 pm Post subject: |
|
|
Jo, souhlasím s Ex-Billem. Mě jenom štve, že když se to téma naistaluje (rozbalí) a já ho pak chci smazat, tak je roztroušené pod zvuky, animacemi a obrázky... Já vím, jsou tam věci toho tématu, ale je to otrava takhle zvlášť to mazat . |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 7:41 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Jo, souhlasím s Ex-Billem. Mě jenom štve, že když se to téma naistaluje (rozbalí) a já ho pak chci smazat, tak je roztroušené pod zvuky, animacemi a obrázky... Já vím, jsou tam věci toho tématu, ale je to otrava takhle zvlášť to mazat . |
Nemusíš to mazat zvlášť!! Když si najedeš do toho menu Nastavení - Témata, tak to můžeš smazat úplně všechno jednim kliknutim - na Smazat, myslim že je to levá kontextovka... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu...
Last edited by Ex_Bill on Mon Dec 27, 2004 7:56 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 7:55 pm Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Jo, souhlasím s Ex-Billem. Mě jenom štve, že když se to téma naistaluje (rozbalí) a já ho pak chci smazat, tak je roztroušené pod zvuky, animacemi a obrázky... Já vím, jsou tam věci toho tématu, ale je to otrava takhle zvlášť to mazat . |
Nemusíš to mazat zvlášť!! Když si najedeš do toho menu Nastavení - Témata, tak to můžeš smazat úplně všechno jednim kliknutim.... |
Aha, já to mažu přes System souborů. Takže když to smažu přes nastavení témat, smaže se to všechno komplít, jo  |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 7:58 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Aha, já to mažu přes System souborů. Takže když to smažu přes nastavení témat, smaže se to všechno komplít, jo  |
Jj, přesně tak  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 8:10 pm Post subject: |
|
|
Ex_Bill wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Aha, já to mažu přes System souborů. Takže když to smažu přes nastavení témat, smaže se to všechno komplít, jo  |
Jj, přesně tak  |
Jo, zapomněl jsem Ti poděkovat. Díky!!! Jinak bych se totiž s tím trápil zvlášť . |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 27, 2004 8:30 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Jo, zapomněl jsem Ti poděkovat. Díky!!! Jinak bych se totiž s tím trápil zvlášť . |
Není zač, od toho tu přeci všichni sme, abychom druhejm poradili  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|