View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:25 pm Post subject: Hledá se nejnovější Dowloand Assistant |
|
|
pls, pokud ho někdo máte tak, Trnkalm@seznam.cz dík _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:30 pm Post subject: |
|
|
Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:33 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
jo ale mě každá (internet, DA, PEditor) z tehto aplikací háže hlášku CHYBA PŘI APLIKACI. PROŠLÝ CERTIFIKÁT! a přes new DA si to tam můžu potom natahat  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:38 pm Post subject: |
|
|
Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
jo ale mě každá (internet, DA, PEditor) z tehto aplikací háže hlášku CHYBA PŘI APLIKACI. PROŠLÝ CERTIFIKÁT! a přes new DA si to tam můžu potom natahat  |
Tak to Tě omlouvá . A co takhle si ten PE nahrát do telefonu přes kabel??? |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
jo ale mě každá (internet, DA, PEditor) z tehto aplikací háže hlášku CHYBA PŘI APLIKACI. PROŠLÝ CERTIFIKÁT! a přes new DA si to tam můžu potom natahat  |
a kde to mám vzít??? jedině přes DA  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
a kde to mám vzít??? jedině přes DA  |
A nemohl by Ti to někdo poslat přes infra...? _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
A nemohl by Ti to někdo poslat přes infra...? |
kabel mám ale DA a PE nemám  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 8:01 pm Post subject: |
|
|
Master1 wrote: | pechi wrote: | Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
kabel mám ale DA a PE nemám  |
Se nerozčiluj Já jsem myslel jestli by Ti to nemohl někdo poslat z jeho telefonu přes infra na Tvuj telefon... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 8:05 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Master1 wrote: | pechi wrote: | Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
Se nerozčiluj Já jsem myslel jestli by Ti to nemohl někdo poslat z jeho telefonu přes infra na Tvuj telefon... |
mým okolí mají jenom CT65 a C65  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Master1 wrote: | pechi wrote: | Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Master1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Nebylo by lepší spíš popsat, jak maže Půl mega je půl mega... |
Se nerozčiluj Já jsem myslel jestli by Ti to nemohl někdo poslat z jeho telefonu přes infra na Tvuj telefon... |
Hahaha, teď ses nachytal, protože SA i PE jsou skryté soubory, takže přes Systém souborů ani Asistent paměti nic neuvidíš, natož pošleš . |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 10:02 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Hahaha, teď ses nachytal, protože SA i PE jsou skryté soubory, takže přes Systém souborů ani Asistent paměti nic neuvidíš, natož pošleš . |
Cože...? Já si tady fakt někdy připadám jako bych se vrátil do školky...
Ale tak budiž, v klidu. Nejsem na hlavu padlej, tudíž vím, že s těmi originál aplikacemi co jsou v telefonu se nedá moc manipulovat, maximálně je smazat a i s tím je potíž. Nicméně obě aplikace (PE i DA) jdou po aplikování patche na výběr disků a zobrazení skrytých souborů v telefonu (a po stisknutí 1 ve filesystému) normálně vidět a tím pádem jdou i poslat přes infra Třeba mě Photo editor začal sám od sebe blbnout, a teď mi nejde ani spustit. Co je horší, nejde ani smazat, takže ho mám v telefonu úplně na nic. Tak jsem to tenkrát vyřešil tak, že mi kámoš poslal ze svýho telefonu přes infra PE co měl on, a ten mi valil úplně v pohodě. Takže tak nějak jsem to myslel...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 12:09 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Hahaha, teď ses nachytal, protože SA i PE jsou skryté soubory, takže přes Systém souborů ani Asistent paměti nic neuvidíš, natož pošleš . |
Cože...? Já si tady fakt někdy připadám jako bych se vrátil do školky...
Ale tak budiž, v klidu. Nejsem na hlavu padlej, tudíž vím, že s těmi originál aplikacemi co jsou v telefonu se nedá moc manipulovat, maximálně je smazat a i s tím je potíž. Nicméně obě aplikace (PE i DA) jdou po aplikování patche na výběr disků a zobrazení skrytých souborů v telefonu (a po stisknutí 1 ve filesystému) normálně vidět a tím pádem jdou i poslat přes infra Třeba mě Photo editor začal sám od sebe blbnout, a teď mi nejde ani spustit. Co je horší, nejde ani smazat, takže ho mám v telefonu úplně na nic. Tak jsem to tenkrát vyřešil tak, že mi kámoš poslal ze svýho telefonu přes infra PE co měl on, a ten mi valil úplně v pohodě. Takže tak nějak jsem to myslel...  |
Jo aha, tak to soráč. Já přes patche moc nejsem... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 1:36 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Jo aha, tak to soráč. Já přes patche moc nejsem... |
Ne v pohodě, jen mě pobavila ta věta začínající Hahaha No jestli ty aplikace neseženem někde na netu, tak jedině je od někoho přes kabel nebo infra vytáhnout z telefonu...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 2:52 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Jo aha, tak to soráč. Já přes patche moc nejsem... |
Ne v pohodě, jen mě pobavila ta věta začínající Hahaha No jestli ty aplikace neseženem někde na netu, tak jedině je od někoho přes kabel nebo infra vytáhnout z telefonu...  |
teď sem si tam nahrál z CT65 DA a píše to CHYBA PŘI INSTALACI... _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 4:23 pm Post subject: |
|
|
vyzívám všechny kteří mají CX65 Fw 25 originál, aby si skopírovali Dowloand Assistent a poslali na email. prosím, jinak si budu muset nahrát zálohu a budu mít Fw 12 který mi z PC nekomunikuje a nejbližší místo kde by mi ho mohli přehrát je Brno od kterého bydlím cca 120km
všem předem díky _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|