View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PsY.cHe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:45 pm Post subject: help pls > spojeni PC kabelem |
|
|
prosel sem snad cely forum o SX1 ale nikde sem nenasel reseni pro to jak rozchodit kabel kdyz to nejde ! v SDS to hazelo nakou chybu se serverem a ze ho to nemuze najit a v MPM se to nenajde vubec...
mam nejnovensji MPM s tim addonem normalne nasintalovany, zkousel sem naisntalovat nakej mrtouter, cet sem dva navody na siemensmanii cet sem navod na epix.wz.cz vsechny poznatky, zkousel sem reinstalovavat cistit registry, ruzne vyndavat zandavat atd. atd.
tak co mam proboha delat abych se konecne spojil s PC?!?!?!?!?!
nepiste mi hledej! fakt sem prosel cely forum....
dik za konstruktivni reakce
pro informaci mam fw 12 xp, sp2 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:47 pm Post subject: Re: help pls > spojeni PC kabelem |
|
|
PsY.cHe wrote: | prosel sem snad cely forum o SX1 ale nikde sem nenasel reseni pro to jak rozchodit kabel kdyz to nejde ! v SDS to hazelo nakou chybu se serverem a ze ho to nemuze najit a v MPM se to nenajde vubec...
mam nejnovensji MPM s tim addonem normalne nasintalovany, zkousel sem naisntalovat nakej mrtouter, cet sem dva navody na siemensmanii cet sem navod na epix.wz.cz vsechny poznatky, zkousel sem reinstalovavat cistit registry, ruzne vyndavat zandavat atd. atd.
tak co mam proboha delat abych se konecne spojil s PC?!?!?!?!?!
nepiste mi hledej! fakt sem prosel cely forum....
dik za konstruktivni reakce
pro informaci mam fw 12 xp, sp2 |
Uz jsem to tu rikal!!Takze znovu pokud ti to hazi chybu RPC serveru bud preinstaluj okna nebo pouzij symbian plugin do Total Commanderu pak to FUNGOVAT BUDE!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Seten ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:50 pm Post subject: |
|
|
Mne to chodi len ked je sx pripojeny pocas startu PC.
A mam ho cez USB s emulatorom. _________________ SX1 , SL45i, SL45i. |
|
Back to top |
|
 |
PsY.cHe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:52 pm Post subject: Re: help pls > spojeni PC kabelem |
|
|
Uz jsem to tu rikal!!Takze znovu pokud ti to hazi chybu RPC serveru bud preinstaluj okna nebo pouzij symbian plugin do Total Commanderu pak to FUNGOVAT BUDE!![/quote]
nehazi mi to chybu RPC serveru ale nenajde ho to, ted nemam SDS ale MPM tak nemuzu zjistit presne jaka to je ;/
a kde ten plugin sezenu ? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|