clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Čeština - x65 Direct Softkey Editor

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Čeština - x65 Direct Softkey Editor

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 5:45 pm    Post subject: Čeština - x65 Direct Softkey Editor Reply with quote

Na http://jirkab.webzdarma.cz/Telefony/czech.rar jsem dal ke stažení svojí verzi češtiny do programu x65 Direct Softkey Editor. Pokud se Vám někomu tak jako mě pokaždé nechce znovu a znovu zkoumat co jednotlivé výrazy znamenají tady snad naleznete ulehčení.

Last edited by jirkab on Sun Jan 16, 2005 6:24 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 6:13 pm    Post subject: Reply with quote

No zaprvé mi není jasné, proč si stejný téma založi dvakrát... chápu, že se chceš svojím výtvorem pochlubit, ale takhle to nefunguje Not talking
No pro mě osobně je u takových programů sympatičtější angličtina, ale někomu se to třeba hodit bude... wink

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 6:21 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
No zaprvé mi není jasné, proč si stejný téma založi dvakrát... chápu, že se chceš svojím výtvorem pochlubit, ale takhle to nefunguje Not talking
No pro mě osobně je u takových programů sympatičtější angličtina, ale někomu se to třeba hodit bude... wink

Ale no tak, to je nekonstruktivni kritika... Jirkab by si zaslouzil spis pochvalu, kdyz to udelal... Sice to je pro dost lidi docela zbytecny, ale urcitem se najde nekdo, kdo ma s anglictinou, problemy...

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 6:24 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:
busch wrote:

Ale no tak, to je nekonstruktivni kritika... Jirkab by si zaslouzil spis pochvalu, kdyz to udelal... Sice to je pro dost lidi docela zbytecny, ale urcitem se najde nekdo, kdo ma s anglictinou, problemy...

Já ho nekritizoval Angel

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

Za to zdvojení se omlouvám, naivně jsem si myslel, že se to bude zrcadlit i v sekci 65, když jsem to tam nenašel, tak jsem to tam taky šoupnul. Po upozornění jsem to z "Ostatní" smazal. Jó co se týče názorů jiných (hlavně kritických) tak od toho přece fórum je. Při překládání jsem narazil na několik nepřesností nebo nepopsaných položek, takže jsem potom vlastně všechny příkazy zkoušel. Při tom jsem narazil tuším na dvě; chat klienta??? a přepínání mezi SIM kartami pokud jich má mobil více???. Nevím však jestli to nejsou pouze pseudo funkce jako třeba nastavování kontrastu.
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 6:49 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
Za to zdvojení se omlouvám, naivně jsem si myslel, že se to bude zrcadlit i v sekci 65, když jsem to tam nenašel, tak jsem to tam taky šoupnul. Po upozornění jsem to z "Ostatní" smazal. Jó co se týče názorů jiných (hlavně kritických) tak od toho přece fórum je. Při překládání jsem narazil na několik nepřesností nebo nepopsaných položek, takže jsem potom vlastně všechny příkazy zkoušel. Při tom jsem narazil tuším na dvě; chat klienta??? a přepínání mezi SIM kartami pokud jich má mobil více???. Nevím však jestli to nejsou pouze pseudo funkce jako třeba nastavování kontrastu.

Nevim, jestli chat klienetem neni Instant Messaging (proste mobilni ICQ...), ktery mely testovaci vzorky CX65 (fw04), ale pak to Siemens zablokoval, protoze pro to nebyla podpora od operatoru...

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 6:55 pm    Post subject: Reply with quote

Proto by bylo dobře, kdyby to někdo kdo ví co s tím to vyzkoušel, protože v mobilu to normálně nenajdeš, ale právě při aktivaci na rychlou volbu se ti to tam najednou objeví.
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 6:57 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
Proto by bylo dobře, kdyby to někdo kdo ví co s tím to vyzkoušel, protože v mobilu to normálně nenajdeš, ale právě při aktivaci na rychlou volbu se ti to tam najednou objeví.

No a tobe se to povedlo nastavit na klavesu a pak spustit? To snad ne... Programatori to spis nechali v tom seznamu funkci, co muzes nastavit... Nebo ne?

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 7:07 pm    Post subject: Reply with quote

Jo programem DSE to nastavíš na klávesu (přestože se Ti nezobrazí popisek) a stiskem spustíš, ale dál jsem nevěděl, co s tím. Tam se zadávají nějaké věci (přístupy co já vím), nikdy jsem to nedělal a asi ani nebudu. Zkoušeno na S65 verze 25.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum