View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vladan.polak (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:25 pm Post subject: Problém s nahráním FW |
|
|
Chtěl jsem updatovat FW u ME45 na verzi 30. Stáhl jsem si přísluš. update s programem WinSwup32. Po spuštění došlo k vypnutí mobilu( 1. fáze programu- Pre-Check). Následně však bylo updatování přerušeno chybovou hláškou "Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com1". Nepomohlo ani vyzkoušení nastavení jiných rychlostí přenosu, ani změna portu, ani vyzkoušení na jiném OS. ( Zkoušel jsem to na PC s OS WIN XP a WIN 98.
Poradí někdo, co s tím? Nemám žádné zkušenosti s touto činností. Děkuji. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:33 pm Post subject: Re: Problém s nahráním FW |
|
|
vladan.polak wrote: | Chtěl jsem updatovat FW u ME45 na verzi 30. Stáhl jsem si přísluš. update s programem WinSwup32. Po spuštění došlo k vypnutí mobilu( 1. fáze programu- Pre-Check). Následně však bylo updatování přerušeno chybovou hláškou "Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com1". Nepomohlo ani vyzkoušení nastavení jiných rychlostí přenosu, ani změna portu, ani vyzkoušení na jiném OS. ( Zkoušel jsem to na PC s OS WIN XP a WIN 98.
Poradí někdo, co s tím? Nemám žádné zkušenosti s touto činností. Děkuji. |
No, pokud je update stejný jako na CX65, tak postupuj takto:
1/ Zruš oba "checky" (zaškrtni "skip")
2/ Vypni telefon
3/ Spusť update (START) a hned po tom zmáčkni krátce červený telefonek na mobilu
4/ Mělo by to jet (snad)  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|