View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:12 pm Post subject: Bulvár: Jak vzniká novinková řada Siemensů x75 |
|
|
Také jste se někdy zamysleli nad tím, jak vlastně a kde se vyrábí mobilní telefony Siemens, když mají na krabičce a pod baterií napsáno Made In China? Totéž napadlo našeho zvláštního zpravodaje Darka Hurónského, jehož poznámky z cest jsem zpracoval do dnešního článku.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=334 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:38 pm Post subject: |
|
|
Pěknej článek, škoda že sem nemůžete dát ty fotky!  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:40 pm Post subject: |
|
|
No, Číňani jsou rychlí, skladní, vynalézaví a hlavně nenároční. Doporučuju každému si jednoho pořídit domů, já už ho mám 3 měsíce a je to super!  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:41 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | No, Číňani jsou rychlí, skladní, vynalézaví a hlavně nenároční. Doporučuju každému si jednoho pořídit domů, já už ho mám 3 měsíce a je to super!  |
A neni to náhodou Chit-mi-ho?  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:44 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | wizaard wrote: | No, Číňani jsou rychlí, skladní, vynalézaví a hlavně nenároční. Doporučuju každému si jednoho pořídit domů, já už ho mám 3 měsíce a je to super!  |
A neni to náhodou Chit-mi-ho?  |
Ne, ale jseš blízko - je to jeho brácha ! No, je super, že mě každej den vozí do školy rikšou! Je ale fakt, že jsme jednou zapadli a to byl malér! On je docela malej, takže jsem ho musel z půlmetrového sněhu vytahovat jako z laviny. Ještě že mi neumřel, nevím, jestli by mi to vzali na záruku! (tohle ale bylo už hnusný, takže s tím končím... - nechci se nikoho dotknout, ani to není žádný rasový útok, sorry) _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:23 pm Post subject: |
|
|
Dobry drb!  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:25 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Dobry drb!  |
Tak tomu ver. Inak fakt škoda že tam niesú aj fotky nových Siemensov . _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 11:28 am Post subject: |
|
|
skoda tych fotiek _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
Skvělý článek Četl jsem ho jedním dechem od začátku až dokonce a to hned několikrát. Osobně jsem si na počátku ani na chvíli nedovolil doufat, že se Darku Huronskému (i když takto jistě chrabrému investigativci) podaří továrnu v hlubinách centrální Číny vypátrat. O to větší však byla má radost když jsem na konci článku mohl pohlédnout přímo do upřímné tváře ředitele závodu a nakonec i přímo do technologického nitra výrobních hal ! Od nynějška se při telefonování již nikdy neubráním něžné vzpomínce na všechny ty zručné a obětavé čínské kováře, jež s láskou vykovali ochranný kryt k mé M65  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 5:46 pm Post subject: |
|
|
Máte z čínanů srandu, ale já používám čínskou bezdrát. myš - levnou, spolehlivou, drazí rozmazlení evropští dělníci se činanům dlouho smát nebudou. Nebudou mít co vyrábět.  |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 6:28 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Máte z čínanů srandu, ale já používám čínskou bezdrát. myš - levnou, spolehlivou, drazí rozmazlení evropští dělníci se činanům dlouho smát nebudou. Nebudou mít co vyrábět.  | Věčně v opozici, co?
Nechceš si "Anonymous" registrovat jako svůj nick?
Ale k věci, já si myslím, že drazí rozmazlení evropští dělníci se Číňanům nesmějí už teď. Na jednu stranu je chápu - přece jenom živobytí je v Německu trošku dražší než v Číně. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
Dražší, ale proč? Evropané jsou zvyklí na - nebojím se říct - nezaslouženě vysoký životní standard. (samostaný byt, chata, několik aut, dovolená u moře, lyže v Alpách, placené svátky...)Vietnamci například nemají ve slovníku vůbec slovo dovolená. Pracuje se každý den až do smrti. Čínané říkají, že je lepší, když jejich děti vydělávají prací v továrně, než prostitucí.
Zatím umělé obchodní bariéry stále víc padají a s tím přestane být draho vyráběné zboží ve světě prodejné.
Koneckonců i S-maniaci se již setkali s pracovitostí ve skromných podmínkách pracujících rusů, ukrajinců, indů aj.
Až skončí umělé zvyšování životní úrovně z rozprodeje telecomů aj., budeme se muset oreintální schopnosti - skromně žít a levně vyrábět - rychle učit. (pokud chceme přežít).
Znalosti digitální techniky - tak jak k tomu napomáhá s-manie- nám (a díky za to) situaci mohou velmi usnadnit. |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:31 pm Post subject: |
|
|
Myslím, že o tomhle článek nebyl. Je to bulvár a tudíž smyšlená věc. Prosím neber to tak vážně a tragicky a zkus se trochu pobavit. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 10:35 pm Post subject: |
|
|
weitless wrote: | Myslím, že o tomhle článek nebyl. Je to bulvár a tudíž smyšlená věc. Prosím neber to tak vážně a tragicky a zkus se trochu pobavit. |
Naprostý souhlas  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 1:01 am Post subject: |
|
|
Honza wrote: | kdysi tu byla továrna na želatinové medvídky. Bohužel se vyráběly řadu let z nekvalitních surovin a spousta zaměstnanců zde tehdy zahynula na nekvalitní želatinu při pojídání cukrovinek při výrobě. |
Pripomina mi to China Dragon Marketing Fist & Kimono Wind Co.(co mam ako nazov company vo win). A tiez Chit-mi-ho je pekny foneticky prepis. Proste zabava. Toto Vam vyslo  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|