View previous topic :: View next topic |
Spokojeni???? |
ano |
|
61% |
[ 16 ] |
ne |
|
38% |
[ 10 ] |
|
Total Votes : 26 |
|
Author |
Message |
kapl.tom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 9:09 pm Post subject: Spokojenost???? |
|
|
Jak jste spokojeny se siemensem CF62???Ja po 3/4 roku pouzivani moc ne.STALE pouzivam fw7 a vaham, jestli ma cenu prechazet na novejsi.Prosim poradte.... |
|
Back to top |
|
 |
lolko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 3:27 pm Post subject: Re: Spokojenost???? |
|
|
kapl.tom wrote: | Jak jste spokojeny se siemensem CF62???Ja po 3/4 roku pouzivani moc ne.STALE pouzivam fw7 a vaham, jestli ma cenu prechazet na novejsi.Prosim poradte.... |
ja som celkom spokojny len by som chcel zmenit ikonu signalu , baterky , a to že ked ho zapnem tak sa ma to pita či ho chcem naozaj zapnut da sa to ? |
|
Back to top |
|
 |
jan.oplustil badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 7:55 pm Post subject: Re: Spokojenost???? |
|
|
kapl.tom wrote: | Jak jste spokojeny se siemensem CF62???Ja po 3/4 roku pouzivani moc ne.STALE pouzivam fw7 a vaham, jestli ma cenu prechazet na novejsi.Prosim poradte.... |
Já jsem koupil telefon zrovna s FW12 a mám problém s tím, že mi občas nezvoní alarmy. Vůbec se nespustí. Telefon byl v servise, dali tam FW14, ale je to pořád stejné. A pak baterka taky nic moc (to ovšem řeší neoriginální 900mAh Li-Pol). Jinak je v pohodě. Za svoji cenu je to hezké a dobře vybavené véčko, pokud chce člověk zůstat u Siemense. |
|
Back to top |
|
 |
kapl.tom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 8:54 pm Post subject: Re: Spokojenost???? |
|
|
jan.oplustil wrote: | kapl.tom wrote: | Jak jste spokojeny se siemensem CF62???Ja po 3/4 roku pouzivani moc ne.STALE pouzivam fw7 a vaham, jestli ma cenu prechazet na novejsi.Prosim poradte.... |
Já jsem koupil telefon zrovna s FW12 a mám problém s tím, že mi občas nezvoní alarmy. Vůbec se nespustí. Telefon byl v servise, dali tam FW14, ale je to pořád stejné. A pak baterka taky nic moc (to ovšem řeší neoriginální 900mAh Li-Pol). Jinak je v pohodě. Za svoji cenu je to hezké a dobře vybavené véčko, pokud chce člověk zůstat u Siemense. |
Mohl bych se zeptat za kolik ze jste koupil tu baterku 900mAh Li-Pol??A v internetovem nebo kamenem obchode jste ji koupil?????Diky |
|
Back to top |
|
 |
jan.oplustil badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 10:53 pm Post subject: Re: Spokojenost???? |
|
|
kapl.tom wrote: | jan.oplustil wrote: | kapl.tom wrote: | Jak jste spokojeny se siemensem CF62???Ja po 3/4 roku pouzivani moc ne.STALE pouzivam fw7 a vaham, jestli ma cenu prechazet na novejsi.Prosim poradte.... |
Mohl bych se zeptat za kolik ze jste koupil tu baterku 900mAh Li-Pol??A v internetovem nebo kamenem obchode jste ji koupil?????Diky |
Baterku jsem objednal přes internet na www.kabelmanie.cz asi za 400Kč. |
|
Back to top |
|
 |
j.staubr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 8:54 pm Post subject: Re: Spokojenost???? |
|
|
jan.oplustil wrote: | kapl.tom wrote: | Jak jste spokojeny se siemensem CF62???Ja po 3/4 roku pouzivani moc ne.STALE pouzivam fw7 a vaham, jestli ma cenu prechazet na novejsi.Prosim poradte.... |
to uz je FW14? ceskej? nevite nekdo o winswup verzi ke stazeni?  |
|
Back to top |
|
 |
jan.oplustil badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 1:18 am Post subject: Re: Spokojenost???? |
|
|
j.staubr wrote: | jan.oplustil wrote: | kapl.tom wrote: | Jak jste spokojeny se siemensem CF62???Ja po 3/4 roku pouzivani moc ne.STALE pouzivam fw7 a vaham, jestli ma cenu prechazet na novejsi.Prosim poradte.... |
to uz je FW14? ceskej? nevite nekdo o winswup verzi ke stazeni?  |
Ke stažení jsem ho nikde neviděl, taky jsem se divil, co tam v servisu nahráli. Nikde na internetu jsem nečetl o novějším FW než 12. |
|
Back to top |
|
 |
west kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:20 pm Post subject: |
|
|
CF62 som kupil po C60 takze si viete predstavit tu euforiu kde som po prvy krat zapol telefon Doposial som nemal ziadne problemy, telefon fachci v pohode a rovnako aj IQP-500 a USB kabel... Akurat ma mrzi poslabsia bateria ale da sa to vydrzat...  |
|
Back to top |
|
 |
gbelec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 9:37 am Post subject: |
|
|
CF62 som kupil zhruba pred mesiacom a podla mna je to ostuda pre siemens.Doteraz som na siemens nedal dopustit ale tento mobil je extremne zly. Je sice fakt pekny a podla technickeho popisu uplne dostačujuci ale prax je ina:
a) velmi slaba bateria (resp velka spotreba) - aj ked som dokupil neoriginal 900 mAh bateriu vidrzi mi 2 (dva!!!) dni pri slabom pouzivani a bez hrania hier,
b) je ovela pomalsi ako ine rady - odozva na prikaz je niekedy nekonecna o hrach sa radsej ani nezmienujem,
c) zamrzanie - hlavne pri spravach ostane vysiet a pomoze iba tvrdy reset
d) budit sa s nim uz neodvazujem po tom co mi par krat pripravil krusne chvyle bo som zaspal do prace - proste nezvonil.... detto pripomienky
Mam najnovsi FW ale nic to nepomaha, proste neodporucam kupovat a ostavam pri mojej zlatej M65ke (len skoda investicie za to CFko ) |
|
Back to top |
|
 |
Mrtt začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 11:59 am Post subject: cf62 |
|
|
cf62 sem si koupil v květnu u eurostaru-černou verzi telefonu s frimwarem 21 a šlape dobře,žádný chyby,samovolný vypínání a na nabití funguje tak 4 dny bez vypínání s asi 10 hovorama deně a 40 sms a občasným hraním her..takže absolutní spokojenost,akorát ta java by mohla bejt rychlejší..  |
|
Back to top |
|
 |
Triss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
mam CF 62, cca od unora a uz se mi cca 2-3x stalo, ze se smazal telefonni seznam nahrany do pameti telefonu, nejsem si vedoma zadneho meho zasahu, kterym by to melo byt zpusobeno
stava se jeste toto, kdyz mam nekolik dni nepretrzite zapnuty telefon, tak, ackoli pravidelne nabijim, stava se, ze pak baterie vydrzi treba jen 24 hodin a to temer nevolam, hlavne posilam SMS a tech take neni mnoho, kdyz pak mobil na noc vypinam, vydrzi nabity treba i tyden...take se mi stalo, ze vecer pred vypnutim, indikace akumulatoru hlasila temer vybito (prazdna ikonka) a druhy den po zapnuti tam byla polovina vyplnena
obcas se nespusti alarm, zamrza, ale ne casto
mam zajit do servisu, aby mi prehrali fw?
sorry, pokud neco duplikuju, ale je tu takove mnozstvi prispevku, ze se v tom jednoduse neda hledat konkretni vec |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 4:58 pm Post subject: Re: Spokojenost???? |
|
|
lolko wrote: | kapl.tom wrote: | Jak jste spokojeny se siemensem CF62???Ja po 3/4 roku pouzivani moc ne.STALE pouzivam fw7 a vaham, jestli ma cenu prechazet na novejsi.Prosim poradte.... |
ja som celkom spokojny len by som chcel zmenit ikonu signalu , baterky , a to že ked ho zapnem tak sa ma to pita či ho chcem naozaj zapnut da sa to ? |
ano,da sa to,ale treba ti patche na tvoj FW.A tie ikonky maju CF62-ky,ktore predaval cesky TMobile _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 5:01 pm Post subject: Re: Spokojenost???? |
|
|
Uz je aj FW 21 CZ,len si pozrite FW tu na Siemensmanii _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|