Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jenyk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 31, 2004 5:38 pm Předmět: Mám problém s připojením k internetu. |
|
|
K internetu se připojuji přes GPRS a C55 a tak po půl hodině to přestane stahovat data,podle monitoru připojení ode mne jdou ale ke mě vůbec nic.Většinou pomůže vypnout a zapnout telefon.Poraďte mi kde by mohla být chyba.Moc a moc díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ivko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 13, 2004 8:39 am Předmět: Jo, musí se vypnout a zapnout |
|
|
No, mám stejný problém. Předělal jsem si A55 na C55 a občas ho musím vypnout a znovu zapnout. Někdy jsem na internetu celé hodiny a je to O.K. a někdy každých 10 minut musím zapnout a vypnout a znovu se připojit. Dělá to ale operátor, prostě je v daný lokalitě asi přetíženo a pádá to... Druhá varianta (a ta je taky pravdivá): Mám EUROTEL DUO a pokud jsem na internetu a můj bratranec (120Km daleko ode mě) si zapne "klonovanou" Simku, že si chce jen poslat SMS, tak mě schodí z netu a pokud ho zapomene vypnout, tak musím mobil vypínat každých 5 až 10 minut. Bude to možná asi i tím mobilem, ale zatím jsem slyšel, že skoro každému to občas spadne (hlavně T-Mobile na Mostecku). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JardaS55fw91 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 4:59 pm Předmět: |
|
|
Zdřejmě máte nastaveno krátkou prodlevu a nebo omezený tarif |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|