clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Jaky se vam zda FW43??

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Jaky se vam zda FW43??
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vasnivykolista
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 7:08 am    Post subject: Re: Skutecne novinky Reply with quote

Anonymous wrote:
daddyy wrote:
Quote:
Jestli ej to pravda okamzite du reklamovat. Prosim napis na ktere strance siemensu jsi tuto informaci nasel!

hehe .... jde take o nastaveni kdyz si nastavis ve zpravach MMS>>>nastaveni>>>uziv. nastaveni>>>tak uplne dole nastav velikost na off (vsechny ctyri)

a pak jeste ve videu nastav v nastaveni u nahra. casu MMS compat.
a mas video omezene pouze pameti telefonu ;-)

a jeste pro rady S,P65 jeden problem vyresen:
- podpora pro Bluetooth GPS-Maus a Bluetooth Stack JSR-082.

místo MMS kompat. se musí teď zadat maximum a délka videa na FW43 se prodlouží.... mě třeba na 1:37...a ty kb tam zůstanou na těch 30kb..to nelze měnit

Shame on you Promin badateli ale to ocem pises je alepson z emho pohledu pitomost. Protoze u FW43 je nastaveno omezeni takze nelze v uzivatelskem nastaveni MMS nastavit off je tam minimalni limit 30kb.
(Firmwere mam z prodejny siemensu v Praze, po vymene komplet zakladnidesky telefonu).

místo MMS kompat. se musí teď zadat maximum a délka videa na FW43 se prodlouží.... mě třeba na 1:37...a ty kb tam zůstanou na těch 30kb..to nelze měnit

DVL
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 7:36 am    Post subject: Nefunguje mi s FW 43 USB kabel Reply with quote

ja nevim, ale tenhle FW je na hov** po nahrati do mobilu mi prestal telefon komunikovat s kabelem, musel sem tam nahrat WS 16 a pote se m se opet vratil k verzi 25, nevite nekdo cim to muze byt??? jestli neco delam blbe? diky
Back to top
View user's profile Send private message
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 8:26 am    Post subject: Re: Skutecne novinky Reply with quote

Quote:

NEPOMOHLO !!!!!!! toto som skuslal uz davnooooo
proste 30 sekund nech robim co robim a hotovo mozem sa na take video vysrat[/quote]

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
vasnivykolista
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 8:31 am    Post subject: Re: Skutecne novinky Reply with quote

CX65-ka wrote:
Quote:

NEPOMOHLO !!!!!!! toto som skuslal uz davnooooo
proste 30 sekund nech robim co robim a hotovo mozem sa na take video vysrat
[/quote]

včera sem nahrával Fw43 a měl sem tam video 3 sekundy...a po nastavení MMS maximum se mě prodloužilo na 1:37....tož nevím co stím máš...ale já mám s65-ku..tož asi to bude mobilem

vasnivykolista
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 8:33 am    Post subject: Re: Nefunguje mi s FW 43 USB kabel Reply with quote

DVL wrote:
ja nevim, ale tenhle FW je na hov** po nahrati do mobilu mi prestal telefon komunikovat s kabelem, musel sem tam nahrat WS 16 a pote se m se opet vratil k verzi 25, nevite nekdo cim to muze byt??? jestli neco delam blbe? diky

mě po nahratí Fw43 komunikuje normálně i stahuje vše ok...mám DCA 500..před tím sem ho měl na S55-ku

CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 8:39 am    Post subject: Re: Skutecne novinky Reply with quote

Quote:

včera sem nahrával Fw43 a měl sem tam video 3 sekundy...a po nastavení MMS maximum se mě prodloužilo na 1:37....tož nevím co stím máš...ale já mám s65-ku..tož asi to bude mobilem
Quote:

aha tka potom je to jasne to predlzene video funguje len u S65 !!!

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
mymy
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

Co tak zohnat niekde patch pre vsetkych CX65 karov Smile? viem ze sa to lahko hovori Very Happy
DVL
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 03, 2005 10:34 pm    Post subject: Re: Nefunguje mi s FW 43 USB kabel Reply with quote

vasnivykolista wrote:
DVL wrote:

mě po nahratí Fw43 komunikuje normálně i stahuje vše ok...mám DCA 500..před tím sem ho měl na S55-ku

hmm divny, me to proste nechce jit, mam tedy neorig kabel, ani nevim coto presne je za tip.
Uz zas jedu na 25 asi uni nejaky cas zustanu
Back to top
errikson
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 7:07 am    Post subject: Re: Skutecne novinky Reply with quote

CX65-ka wrote:
Quote:

Quote:

aha tka potom je to jasne to predlzene video funguje len u S65 !!!

sedi! na me S65 jsem mel na FW 25 30s (nenastavoval jsem nic, pac to nepouzivam) a po nahrati FW43 mam 1:30, opet bez jakehokoliv nastavovani.

NoName serial data cable 55->65| DK1-GSMCables USB service cable x65| Win98SE
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 2:41 pm    Post subject: Reply with quote

Pisete tady o blikani do rytmu pri prehravani hudby s fw43 ale nikdo nepise u jakeho mobilu.. Ja mam s65 a co by jako melo blikat? Niceho jsem si nevsiml a fw43 uz mam...
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Pisete tady o blikani do rytmu pri prehravani hudby s fw43 ale nikdo nepise u jakeho mobilu.. Ja mam s65 a co by jako melo blikat? Niceho jsem si nevsiml a fw43 uz mam...

Do rytmu blikaju LEDky na cx65.

ross.p
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

Je to muj subjektivni nazor ale po nahrani FW43CZ do moji CX65 sem se opet nedockal viditelnejsiho zrychleni ani jinych zmen (az na blikani LED diod do rytmu)....
Back to top
dufek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 08, 2005 8:57 am    Post subject: Re: FW43 az takova bomba neni Reply with quote

zly soused wrote:
Crying or Very sad Ja jsem si jej nechal nahrat oficialne v praze u siemensu. A az tak s nim nejsme spokojenej. Ma plus - blikani do rytmu, rychlesi fotak, tisi zvuk pri foceni. Ale ma jeden obrovskej minus. Nelze na nem nahravat videa delsi nez 30s. Protoze v nastaveni MMS nelze nastavi tpotrebne nastaveni pro neomezena videa! A TO JE VELKE MINUS!!!!!!!!!!!!!! Shame on you

Zkus v možnostech v nastavení videa dát dobu nahrávání maximum a budeš mít video 1:30 min
Back to top
Rimse
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 08, 2005 9:49 pm    Post subject: Uz vim v cem je zakopany PES!!! Reply with quote

Dal jsem si tu praci a investoval tezce vydelane penize a zavolal na linku siemensu. A juz Vim jak je to s temi delkami videí. Pro telefony S65 skutecne video bylo prodlouzeno na 1:30min. Ale Pro m65 a cx65 je stale 30 sekund. Novy FW jiz neumoznuje nastaveni v MMS zpravach to aby bylo video delsi. Toto mi rekli na lince. Krom jineho to resi jeste problemy s carkitem apod. I kdyz to men jakozto majitele m65 nezajima. Dancing
Back to top
p.sampo
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 08, 2005 9:54 pm    Post subject: Video Reply with quote

No jo,foťák je sice rychlejší Laughing ,to blikání je také super Applause ,ale video teď natočí jen 30s Think ,kdežto s 25FW jsem pomocí MMS natočil celou minutu Anxious . Není někde nějaká finta jak to zlepšit? Idea A co použití M65 jako webové kamery? To asi nejde,co. Shame on you
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 5 of 6

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum